OgilvyOne sprijina Digital Marketing Forum

Pe 27 februarie, la hotelul Howard Johnson Bucuresti, are loc primul eveniment din Romania dedicat marketingului online si mobil - DIGITAL MARKETING FORUM. Prima editie a evenimentului, organizat de Evensys cu sprijinul Ogilvy Group, isi propune sa aduca in prim plan cele mai noi platforme de marketing si comunicare: online advertising, mobile marketing, blogging, viral marketing, podcasting, online research, 3G.

Invitatul special al evenimentului este Wim Vermeulen, Director of Digital Innovation pentru Ogilvy Group CEE, care va sustine in deschiderea evenimentului o prezentare dedicata noilor medii de comunicare si interactivitatii. Recunoscut pentru spiritul sau inovator, Wim Vermeulen are 17 ani de experienta in domeniul marketingului, comunicarii si internetului. El este de altfel autorul primei reclame IDTV, a primei campanii de in-game advertising sau al primului show de divertisment online sustinut de un brand.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related