TEDxEroilor 2023: Un Val de Curaj și Schimbare la Orizont

TEDxEroilor 2023: Un Val de Curaj și Schimbare la Orizont

TEDxEroilor 2023 se apropie cu pași repezi, iar valul de curaj și schimbare este iminent. Într-un eveniment dedicat celor care îndrăznesc să rupă tiparele și să redefinească perspectivele, organizatorii au pregătit o surpriză de proporții: speakeri extraordinari care ne vor inspira cu poveștile lor.

În 28 octombrie, Cluj-Napoca va găzdui TEDxEroilor 2023, un eveniment care promite să rupă tiparele sub umbrela temei îndrăznețe "Dare To Disrupt". Casa de Cultură a Studenților va fi gazda unui line-up impresionant, alcătuit din oameni care au schimbat lumea prin curaj și autenticitate.

Simona Păun, pilot de linie, Geta Ungurean, wedding planner, și Dr. Gabriela Bud, medic dermatolog, sunt doar câțiva dintre speakerii ce vor urca pe scenă. Simona ne arată că femeile pot zbura în lumea aviației, Geta transformă nunțile în experiențe zen, iar Dr. Gabriela Bud ne învață să ne îngrijim de sănătatea pielii.

În plus față de speakerii de excepție, TEDxEroilor are și o surpriză specială pentru participanți: The Xperience, un bilet care oferă acces la cina cu speakerii evenimentului și un loc în fața scenei, pentru o experiență completă TEDxEroilor. Acest tip de bilete sunt intr-un numar limitat si se vand repede.

Încheiem cu vestea că biletele sunt disponibile la pret redus încă, pe tedxeroilor.com , iar comunitatea noastră beneficiază de un extra discount de 15% la achiziționarea biletelor cu codul TEDxFAM15 (valabil pentru biletele din categoria A și B până la data de 11 Octombrie).

TED a luat naștere în 1984, ca o conferință în care Tehnologia, Entertainmentul și Designul se întâlnesc. Astăzi, TED acoperă o varietate largă de subiecte, de la știință la afaceri și probleme globale, în mai mult de 100 de limbi străine, în toată lumea, pe tot parcursul anului.

TEDx este un program de conferințe locale, non-profit, care promovează ideile demne de răspândit. Experiența unică este dată de conexiunea cu brandul global TED, de diversitatea domeniilor din care provin vorbitorii și de interacțiunea cu un public educat. TEDxEroilor face parte din această inițiativă și aduce idei inovatoare în inimile și mințile comunității din Cluj-Napoca și din întreaga România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related