Extended și AdFluence anunță un parteneriat strategic pentru a-și consolida angajamentul pentru rezultatele clienților de eCommerce

Extended și AdFluence anunță un parteneriat strategic pentru a-și consolida angajamentul pentru rezultatele clienților de eCommerce

Platforma eCommerce Extended cu 17 ani de experiență în domeniul soluțiilor de eCommerce și AdFluence, agenție de marketing digital specializată exclusiv pentru magazine online, au anunțat astăzi un parteneriat strategic prin care își propun să îmbunătățească serviciile și ofertele ambelor companii, furnizând soluții de eCommerce și marketing digital care să construiască stabilitate și scalabilitate pentru clienții lor.

Extended și AdFluence sunt recunoscute pentru angajamentul lor puternic de a livra rezultate excepționale clienților. Acest nou parteneriat va permite celor două companiii să consolideze și să extindă această misiune pe piața eCommerce. Personalizarea, expertiza pieței și procesele automatizate stau la baza colaborării ambelor companii, iar acest parteneriat le va permite să își îmbunătățească și mai mult serviciile pentru a satisface nevoile în continuă evoluție ale clienților și a pieței.

"Prin intermediul acestui parteneriat, putem înțelege mai bine nevoile clienților noștri și să ne adaptăm modulele si funcționalitățile platformei de eCommerce EXTENDED, în consecință pentru a obține rezultate exponențial mai mari. În plus, această colaborare ne va ajuta să ne consolidăm poziția în piață, oferind soluții personalizate care se potrivesc perfect cu obiectivele de afaceri ale clienților noștri. În aceeași notă, suntem convinși că acest parteneriat va aduce beneficii semnificative atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri, prin îmbunătățirea experienței și stimularea creșterii afacerii", a declarat Adrian Pintilie, CEO Extended.

"Având o echipă de experți în eCommerce și marketing digital, suntem încrezători că vom putea oferi soluții de marketing inovatoare care să genereze rezultate mai mari pentru clienți. Înțelegem importanța adaptabilității într-o piață în continuă schimbare și ne angajăm să ne actualizăm constant strategiile pentru a răspunde eficient necesităților clienților. Parteneriatul cu Extended este un pas extrem de important pentru a le oferi clienților un avantaj competitiv printr-o platformă eCommerce pregătită pentru scalare.", a declarat Andrei-Roberto Tiutiuca, CEO AdFluence.

Extended are o istorie solidă cu peste 16 ani de experiență în eCommerce, Extended este într-o continua dezvoltare a industriei online din România. Ei sunt specializați în soluții eCommerce complete și au livrat sute de magazine online. Extended este dedicat automatizării și dezvoltării continue pentru a oferi un ecosistem eCommerce complet integrat.

Aceștia pun la dispozitie o platformă eCommerce centralizată, care cuprinde toate integrările cu serviciile externe de care ai nevoie, astfel încât clienții să poată genera rezultate reale și vizibile.

Echipa AdFluence, specializată în marketingul digital pentru eCommerce, este o echipă pasionată și dedicată de specialiști care se concentrează pe generarea de rezultate măsurabile. Cu ani de experiență în spate și o abordare inovatoare, sunt cunoscuți pentru angajamentul lor în crearea de strategii de marketing digital performante și inovative orientate spre obiectivele clienților.

Acest parteneriat între Extended și AdFluence va reprezenta un avantaj competitiv pentru ambele companii. Împreună, acestea vor putea să ofere clienților o gamă mai largă de servicii, soluții de eCommerce și marketing digital, toate orientate și adaptate spre creșterea rezultatelor pentru clienți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related