Conan PR - în top 10 cele mai performante agenții de PR din România

Conan PR - în top 10 cele mai performante agenții de PR din România

Conan PR, agenție independentă de comunicare, se află în topul celor mai performante agenții de PR din România, după cum arată cea de-a 11-a ediție a Top PR România, clasament realizat anual de Biz și Unlock Market Research.

În cadrul Galei Biz PR Awards 2023, Conan s-a clasat în top 10 în două dintre clasamente. Este vorba despre Top PR România 2023 – agenții care fac peste 80% PR, unde a obținut locul 6 și Topul celor mai performante agenții de PR din România, unde a ocupat locul 10.

Tot în cadrul galei, Conan PR a obținut și premiul special pentru „Cea mai mare creștere la categoria agenții cu cifra de afaceri sub 1 milion de euro”. În 2022, agenția a încheiat anul cu o cifră de afaceri de 934,800 de euro, cu 35% mai mult decât în 2021 și a adăugat în portofoliu clienți noi precum Kiwi.com, UiPath Foundation, crama Liliac sau Flip.

„Deși numărul 13 nu se bucură de cea mai bună reputație, pentru noi acest an a fost unul dintre cei mai buni. Multă muncă, dublată și de noroc, de ce să nu recunoaștem, clienți buni și colegi minunați, servicii noi - departament de digital performant - și rezultate pe măsură. Așteptăm cu interes următorii 13 ani. ” spune Elena Bululete, Managing Partner Conan PR.

În luna aprilie a acestui an, Conan PR a împlinit 13 ani de activitate, timp în care a lucrat cu peste 100 de branduri și companii din diverse industrii - Tech/IT sau HR, până la Retail sau FMCG.

Gala Biz PR Awards este un eveniment anual care premiază performanța în domeniul PR-ului și comunicării digitale din România. Studiul realizat de Unlock Market Research și Biz ia în considerare atât indicatori de business, cât și indicatori calitativi, rezultați din analiza așteptărilor și a percepțiilor clienților față de agențiile de comunicare cu care lucrează.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related