E-shopul tău cu cadouri de Crăciun pentru clienți, parteneri și angajați este gata în 3 zile, cu Rewardiful Xmas

E-shopul tău cu cadouri de Crăciun pentru clienți, parteneri și angajați este gata în 3 zile, cu Rewardiful Xmas

De Crăciun, recompensează-ți angajații și partenerii de afaceri prin campanii rapide și creative, cu ajutorul soluției Rewardiful.com Xmas.

Rewardiful Xmas este un modul inedit integrat în soluția Rewardiful.com, care oferă multiple avantaje pentru recompensarea și gestionarea cadourilor de Crăciun pentru angajați, parteneri și clienți.

Noi generăm platforma personalizată brandului, importăm beneficiarii și le acordăm bugetul stabilit în prealabil. Aceștia sunt informați prin email despre surpriza de Crăciun și sunt invitați să își aleagă cadourile, în funcție de bugetul acordat. Livrarea se realizează imediat, pentru ca toți beneficiarii să își primească surpriza la timp!

Beneficiile Rewardiful.com Xmas:

Implementare rapidă: Cu Rewardiful Xmas, demarezi campanii de Crăciun active în maxim 3 zile.

Logistica inclusă: Serviciile de preluare, depozitare, împachetarea cadoului și gestionare a returului sunt integrate în solutia Rewardiful.com. Noi ne ocupăm de întregul proces logistic și ne asigurăm că livrarea cadourilor se realizează la timp.

Catalog variat de cadouri: Îți punem la dispoziție o gamă diversificată de produse, astfel încât să poți alege exact ceea ce se potrivește destinatarilor tăi. Poți opta pentru produse fizice, cum ar fi coșuri cu bunătăți, electronice sau cosmetice, jucării și accesorii, sau poți oferi carduri cadou de la branduri renumite.

Carduri cadou cu livrare imediată: Cardurile digitale cadou au livrare instantă și permit beneficiarilor să se bucure de cumpărături, pe loc. Poți alege să oferi carduri digitale cadou de la cele mai populare branduri, precum eMag, Decathlon, Fashion Days, Tazz, Kaufland, Carrefour, Elefant, H&M, Zalando și multe altele. Contactează-ne pentru lista completă.

Posibilitatea de a oferi produse branded: Dacă dorești să oferi cadouri personalizate, Rewardiful Xmas îți oferă posibilitatea de a adăuga propriile produse branded în catalog. Acestea vor fi stocate și trimise de echipa Rewardiful, fără să fie nevoie să te ocupi de această parte a procesului.

Recunoaștere internațională: Datorită rezultatelor excelente ale soluției Rewardiful.com, aceasta se află în top 3 soluții de incentives din Europa, conform Incentive Marketing Association (London 2022).

Accesează demo Rewardiful.com Xmas și vezi cum ar arăta e-shopul tău de Crăciun.

Cristina Bujor, project manager Rewardiful.com:

„Fiecare afacere are nevoi unice, iar Rewardiful Xmas este gândit pentru a se potrivi perfect cerințelor fiecărui client.

Cu implementare rapidă, logistică inclusă și o gamă variată de cadouri, Rewardiful.com Xmas este cea mai bună soluție pentru companiile care doresc să-și consolideze parteneriatele de business și să își recompenseze angajații.”

Cadourile acordate angajaților, cât și cele oferite în beneficiul copiilor minori ai acestora, sunt scutite de contribuții sociale și de impozitul pe venit, în limita a 300 de lei de persoană și în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului.

Dorești o ofertă personalizată? Te rugăm contactează-ne la [email protected].

Create Direct este liderul pieței românești de soluții de incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru campanii de rewards și fidelizare B2B și B2C, campanii de trade, sell-out, generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Create Direct se remarcă la nivel internațional prin implementarea soluțiilor sale în proiecte de amploare din Belgia, Portugalia, Croația, Grecia, Turcia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Macedonia, Moldova și România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related