PEPSI iti ureaza PASTE FERICIT si Bafta la Ciocnit!

Anul acesta de Paste, PEPSI revine cu oferta promotionala 2,5 Litri la pret de 2 Litri si iti ureaza Bafta la Ciocnit! Campania promotionala se va desfasoara in perioada 1 Martie - 8 Aprilie in peste 40,000 magazine din intreaga tara.

"In activitatile sale de comunicare PEPSI a fost intotdeauna directionat catre spiritul tanar al consumatorilor, catre noutate si provocare in acelasi timp," spune Calin Clej, CSD Marketing Manager PepsiCo Romania. "Targetul nostru se bucura de sarbatorile de Paste, se bucura de apropierea familiei, de traditie, dar o interpreteaza intr-un mod activ si non-conformist. Iar noi am pus mai mult accent pe modul non-conformist, pe distractie, neglijand insa si ocazia traditionala de consum si de insemnatate a sarbatorilor pascale. Pentru ca poate cel mai provocator si totodata distractiv moment legat de Paste este traditionalul ciocnit al oualor vopsite, ne-am permis sa venim anul acesta cu o abordare noua, o abordare mai indrazneata care sa transpuna acest eveniment prin viziunea din jurul lumii brandului Pepsi. Si de aici ideea cu lupta dintre oua."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune


Comentarii

Iulia bratu
acum 17 ani
Voi, de la pepsi, ati cam uitat la cine e portofelul in Romania. Mama s-a speriat cumplit. Cu oul de pasti poti asocia orice mai putin coarnele ... Ce-a fost in capul vostru?


Branded


Related