27.000 de utilizatori intr-o singura zi pentru campania Alka

5.577 de doamne si domnisoare cu varste cuprinse intre 16 si 69 de ani au dat curs invitatiei Alka de a participa la competitia "Ingrediente pentru o zi perfecta", descriind cum isi imagineaza o zi ideala. Concursul s-a derulat pe parcursul zilei de 8 martie pe pagina web dedicata campaniei - www.alkaoziperfecta.ro -, aceasta fiind accesata de peste 27.000 de utilizatori.

Majoritatea concurentelor care au inscris eseuri in competitie si-au imaginat ziua ideala alaturi de "persoana iubita" (54%), un procent de 27% dintre participante au optat pentru o zi petrecuta alaturi de familie, in timp ce 19% si-au imaginat ziua perfecta alaturi de prieteni.
Starea de spirit predominanta a fost optimismul, pentru care si-au exprimat optiunea 1515 participante, restul concurentelor descriindu-se intr-un procent foarte mare ca indragostite (13%), active (12%) sau relaxate (8%). In topul starilor alese urmeaza melancolia si romantismul, doar 3% dintre concurente alegand propriu-zis "fericirea" ca stare de spirit pentru aceasta zi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related