Codiax 2023: Descoperă Lumea Deep-Tech Alături de Speakeri Internaționali și Workshopuri Tehnice

Codiax 2023: Descoperă Lumea Deep-Tech Alături de Speakeri Internaționali și Workshopuri Tehnice

Codiax 2023 se pregătește să ofere o experiență remarcabilă prin prezentarea unui line-up impresionant de speakeri și workshop-uri tehnice interactive care promit să redefinească limitele inovației. Desfășurat în atmosfera vibrantă a orașului tehnologiei, Cluj-Napoca, acest eveniment care va avea loc pe 7 Decembrie promite să fie un loc efervescent de idei transformaționale, învățare practică și networking.

 

Numele mari de pe scena Codiax 2023

La a 6-a edișie, Codiax va aduce pe scena vizionari internașionali din industia deep-tech precum:

Fiecare speaker, expert în domeniul său, va explora cele mai recente descoperiri în domenii precum Artificial Intelligence, Machine Learning, Big Data, Computer Vision și multe altele.

 

Workshop-uri Tehnice Interactive

Codiax 2023 nu este doar o conferință; este o oportunitate de explorare practică prin ateliere conduse de experți din industrie:

  • Fine-Tuning ChatGPT with OpenAI's Evals Framework: A Geo-Task Case Study by Hannes Kruppa and Adrian Margin from Grab
  • Building and Scaling Large Language Model Applications: A Hands-On Workshop by Andrej Romanov from constructor.io

Aceste ateliere sunt concepute pentru a dezvolta abilități practice și a avea acces la cunoștințe de ultimă oră, oferind o oportunitate unică de a explora tehnologii de vârf.

Pentru o perioadă limitată, puteți beneficia de o reducere de 30% la biletele pentru Codiax 2023 folosind codul TECH30 la finalizarea comenzii pe codiax.co/tickets. Nu ratați această oportunitate de a vă asigura locul la un preț redus.

Codiax este derivat din bine-cunoscutul eveniment de tehnologie - Techsylvania și dedicat exclusiv tehnologiilor din aria deep tech. Evenimentul a fost lansat din dorința de a crea un focus și un context specific acestei zone și este singurul de acest gen din Europa de Est. Codiax a ajuns la cea de-a sasea ediție în 2023.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related