Evenimentul „Românii sunt antreprenori”: oportunitate unică pentru antreprenori, oameni de business și pasionați de inovație oferită gratuit de Startarium

Evenimentul „Românii sunt antreprenori”: oportunitate unică pentru antreprenori, oameni de business și pasionați de inovație oferită gratuit de Startarium

Competiția Startarium „Românii sunt antreprenori” își premiază câștigătorii miercuri, 29 noiembrie, la Radisson Blu Hotel. Reprezentanții a 14 businessuri finaliste își vor susține pitch-urile live, pe scenă, în fața juriului, investitorilor, presei și publicului prezent, în cadrul unui eveniment remarcabil care include patru scene diferite și speakeri consacrați.

Toți cei care vor să profite de oportunități valoroase de învățare, inspirație și conectare cu elita businessului românesc sunt invitați să-și rezerve locul gratuit în limita locurilor disponibile.

Într-un peisaj de business definit de inovație și schimbare, evenimentul Startarium „Românii sunt antreprenori”, organizat de Impact Hub Bucharest și ING Bank și susținut de Pluxee, reprezintă o platformă unică pentru antreprenori și oameni de business.

Finaliștii celor două categorii de concurs dedicate afacerilor existente, Startup și Running Ops, vor urca pe scenă pentru a-și prezenta pitch-urile în fața unui juriu de experți, investitori și a publicului din sală, pentru a câștiga premii în valoare de 90.000 de euro. Câștigătorii celei de-a treia categorii a competiției, „Ideea ta", vor fi desemnați de către public: cele mai votate 10 idei de afaceri câștigă câte 1000 euro fiecare. Strângerea de voturi pentru antreprenorii înscriși în categoria „Ideea ta" continuă până la data de 1 decembrie.  

Astfel, cu premii în valoare cumulată de 100.000 de euro, nerambursabili, competiția „Românii sunt antreprenori” este mai mult decât o simplă demonstrație de talent antreprenorial – este o celebrare a spiritului inovator al românilor și a excelenței în afaceri.

Evenimentul din 29 noiembrie se va extinde însă dincolo de competiția de pitch-uri. Participanții vor avea acces la 4 scene diferite, fiecare găzduind discuții pe teme actuale, de la sustenabilitate și cultură organizațională până la branding și securitate cibernetică. Speakeri renumiți din ecosistemul Startarium și din mediul de business românesc vor împărtăși perspective valoroase, transformând evenimentul într-o experiență de învățare intensă.

În deschiderea evenimentului „Românii sunt antreprenori”, pe scena principală vor urca Dan Ștefan, cofondator Autonom Group, și reprezentanții organizatorilor competiției: Impact Hub Bucharest, ING Bank și Pluxee. Panelul Viitorul businessului în România: antreprenori în ascensiune, organizat împreună cu Romanian Business Leaders și moderat de Vlad Andriescu, redactor-șef start-up.ro, va aduce în fața publicului antreprenori de succes ce vor împărtăși din experiența și viziunea proprie de business. Nu în ultimul rând, cele șase masterclass-uri „Pastila de antreprenoriat” vor oferi participanților ocazia de a asista la prezentări valoroase și oportunități de învățare.

Un alt moment cheie al evenimentului va fi găzduit de Agrifood Innovation Stage, organizat de EIT Food și Impact Hub Bucharest. Aici, experți din domeniile agroalimentar și agritech vor discuta despre provocările și oportunitățile industriei, cu accent pe inovație și sustenabilitate. În cadrul evenimentul va avea loc și lansarea celei de-a treia ediții a mapării ecosistemului de startupuri agroalimentare la nivel național – Romanian Agrifood Startups Overview Report 2023.

Așadar, fie că ești antreprenor la început de drum, lider stabilit în lumea afacerilor sau pur și simplu pasionat de inovație și dezvoltare, „Românii sunt antreprenori” este evenimentul pe care nu îl poți rata. Trece în calendar: 29 noiembrie, ora 12.45, Radisson Blu Hotel.

Locurile sunt limitate, iar accesul este gratuit.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related