Goldfish Project #OcupăUnScaun la Vocea României

Goldfish Project #OcupăUnScaun la Vocea României

ProTV și Goldfish Project aduc experiența Vocea României mai aproape de fani, celebrând astfel cea de-a unsprezecea ediție a emisiunii!

Unul dintre cele mai importante și recognoscibile elemente ale acestui show este cu siguranță scaunul de antrenor. El nu reprezintă doar un simplu obiect de mobilier, ci se manifestă ca un simbol al deciziilor care își pune amprenta asupra evoluției participanților în cadrul competiției. Și cine nu și-ar dori să simtă puțin din aceasta experiență?

Astfel, Goldfish Project și ProTV le oferă fanilor Vocea României șansa de a trăi o experiență de neuitat în cadrul campaniei #OcupaUnScaun, prin dezvoltarea unei activări inedite în 4 mall-uri din țară.

Sub deviza #OcupaUnScaun, Goldfish Project a recreat un set-up inspirat din universul Vocea României. Fiecare participant are ocazia de a lua loc pe un scaun similar cu cel al antrenorilor, într-un decor de scenă autentic, completat de reflectoare și vocea încurajatoare a prezentatorului Pavel Bartoș.

 

Desfășurarea campaniei:

Mega Mall București – 4 – 15 noiembrie
Promenada Craiova - 16 noiembrie - 27 noiembrie
Shopping City Ploiești - 28 noiembrie - 10 decembrie
City Park Mall Constanța - 11 decembrie - 17 decembrie

 

Cum funcționează activarea:

Participanții sunt invitați să folosească hashtag-ul #OcupaUnScaun și să se lase ghidați de muzica și vocea inconfundabilă a lui Pavel Bartoș, pentru a crea cele mai surprinzătoare fotografii.

Prin această colaborare, ProTV și Goldfish Project continuă să creeze momente de entuziasm în rândul fanilor Vocea României, aducând universul show-ului dincolo de ecran, în viața lor de zi cu zi.

 

Echipe implicate:

ProTV:
Vlad Ifrim, Senior Show Promotion Manager
Raluca Sălcudean, Show Promotion Manager
Ioana Matei,  PR Coordinator

Goldfish Project:
Ema Soldan – Creative Director
Anna Cudera, Client Service Director
Gabriela Coman, Account Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Goldfish Project

Cu siguranță ați auzit expresia “There are plenty of fish in the sea”. Într-adevăr, în domeniul publicității, există o multitudine de opțiuni când vine vorba de alegerea unei agenții.... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related