OXYGEN semnează noua campanie Vodafone "Meriți ce-i mai bun", cu accent pe emoție și încredere

OXYGEN semnează noua campanie Vodafone "Meriți ce-i mai bun", cu accent pe emoție și încredere

Oxygen, agenție integrată de comunicare, semnează noua campanie Vodafone − „Meriți ce-i mai bun”, programul de loialitate pentru clienții săi. Campania integrată de comunicare se desfășoară pe TV, OOH, în print, digital și influencer marketing, dar și pe canalele social media ale Vodafone.

Campania de comunicare „Meriți ce-i mai bun” are în centru noul program de extra-beneficii al Vodafone, care include cele mai bune oferte la abonamente, telefoane și gadgeturi, dar și o grămadă de premii și reduceri surpriză în aplicația MyVodafone. Abonații beneficiază de o nouă ofertă la servicii fixe, iar utilizatorii prepaid primesc un voucher pentru achiziția de gadgeturi, la fiecare reîncărcare.

Platforma de comunicare gândită și implementată de Oxygen punctează faptul că Vodafone răsplătește loialitatea clienților, indiferent dacă sunt abonați sau utilizatori prepaid, în contextul în care clienții pun tot mai mare accent pe raportul calitate-preț.

Componenta emoțională este indispensabilă, iar noua campanie „Meriți ce-i mai bun” subliniază valorile Vodafone și rolul pe care compania în are în societate: conectarea de oameni, businessuri și comunități. În centrul platformei de comunicare se află manifesto-ul prin care Vodafone reconfirmă că este partenerul tuturor românilor, serviciile sale tranducându-se prin inovație și progres, experiențe pozitive, soluții integrate și respect față de fiecare client.

Un pilon important al platformei de comunicare gândită și implementată de Oxygen este vodafone.ro/meriti, o experiență digitală care evidențiază că Vodafone este o companie orientată către clienți, care investește constant pentru ca aceștia să se simtă apreciați, răsplătiți și ascultați de un partener în care pot avea încredere.

  

Credits:

Echipa VODAFONE:
Ruxandra Rău − Director Brand & Marketing Communication
Irina Mihăilescu-Cristian – Manager Brand & Commercial Communication
Claudia-Mihaela Popa – Senior Brand Activation Coordinator
Camelia Cotoș − National Trade Marketing Manager
Denisa Neacșu – Brand Manager  

Echipa OXYGEN
Magdalena Cernat – Group ATL Account Director
Gerhald Ernst − PR Director
Larisa Hladiuc – PR Manager
Alina Dima – PR Coordinator
Mihaela Mineu – Head of BTL
Teodora Țeican − Senior Social Media Manager
Cosmin Baba – Creative Director
Ionuț Iordache – Group Creative Director
Silvia Dumitru – Group Creative Director
Luca Oprina – Copywriter
Vlad Pașca – Art Director
Ana Constantin – Art Director
Laura Câtea – Art Director
Daniela Apostol – Traffic Manager

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, OXYGEN este o agenție integrată de comunicare prezentă de 15 ani pe piață, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Vodafone, PPC Romania, Arctic, Farmec, Băneasa Shopping City, Olympus, Betano, Moncler, Garanti BBVA, VEKA România, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Antenna Group, UNIQA și mulți alții. Misiunea OXYGEN este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related