We are all sinners, dar o petrecere mică n-are cum să strice! Mai ales cu gașca #IAAYP la petrecerea „The 7 Deadly Sins of Advertising”

We are all sinners, dar o petrecere mică n-are cum să strice! Mai ales cu gașca #IAAYP la petrecerea „The 7 Deadly Sins of Advertising”

IAA Young Professionals te invită miercuri, 13 decembrie, începând cu ora 19:00, să uiți de păcatele de peste an și să le sărbătorești la LOKAL alături de ei!

În toate cele 365 de zile ale anului sigur ai auzit sau poate chiar ai cerut „Să se facă logo-ul mai mare!”. Sau poate ai avut zilele tale de creativ căzut pe gânduri când ai zis sus și tare că „Delulu is the solulu!”? În cazul acesta, e clar că trebuie să mergi pe 13 decembrie la LOKAL să-ți speli păcatele cu o noapte de fun alături de tinerii profesioniști din MarCom. Intrarea este gratuită!

„După un an cu ritm dinamic și multe schimbări, simțim că e timpul pentru un party binemeritat. Am vrut să ieșim puțin din zona de confort și ne-am gândit la o direcție fun, ușor autoironică, prin care să adunăm la un loc cât mai mulți pasionați de MarCom și să readucem spiritul YP mai aproape de voi. Cu party-ul The Seven Deadly Sins of Advertising, recunoaștem câteva stereotipuri foarte cunoscute în industrie, ne spălăm de păcatele acumulate peste an și cinstim un pahar pentru un 2024 încărcat de proiecte, oameni noi, întâlniri cât mai dese și good vibes.”, a declarat Sabrina Vlăsceanu, Președinte IAA Young Professionals România.

LOKAL, pe Strada Mihai Eminescu 57 din București, este casa ce te așteaptă cu ușile deschise la petrecerea IAA YP „The 7 Deadly Sins of Advertising”. Muzica și atmosfera stau sub semnătura lui Șerban Blebea, young DJ sensation, care promite să aducă mixurile perfecte ca tu să uiți că probabil the ”Deadline was yesterday”! Godmother și Cyber Event aduc Photo booth-ul ce te vor ajuta să imortalizezi cele mai tari momente ale serii de miercuri 13, unde chiar sperăm să simțim ne „Like a big family”.

Iar pentru când decizi să-ți speli păcatele cu o expediție în cine știe ce junglă urbană, Questo has your back! Fiecare participant la petrecere primește câte un joc gratis în aplicația lor.

Party-ul YP The 7 Deadly Sins of Advertising este organizat de IAA Young Professionals România si este susținut de IQads.ro, LOKAL, agenția Godmother și Cyber Event și Questo.

Ready to party your sins out?

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din  12 de țări.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative) și Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea IAA YP Chapter Excellence Compass Award în 2016, 2018 și 2020, find desemnată cea mai activă și creativă filială YP din lume.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related