IAA Young Professionals Romania aniverseaza 10 ani

IAA Young Professionals Romania aniverseaza 10 ani

IAA Young Professionals Romania, asociatia tinerilor profesionisti din marketing si comunicare, implineste anul acesta 10 ani de activitate. Inca de la infiintare, IAA YP contribuie la dezvoltarea tinerilor din industrie si faciliteaza accesul la resurse de invatare prin proiecte dedicate, sesiuni de networking si evenimente.

"In 2007, cam ca acum, piata era intr-o cautare majora de talente, de oameni entuziasti care vor sa intre in industria noastra si tineri din Marcomm care vor sa fie implicati in diversele proiecte de educatie si networking care se pot face. Fondarea IAA YP a fost unul dintre proiectele mele de suflet de care sunt foarte mandru, mai ales ca la cei 10 ani de existenta, IAA YP Romania este unul dintre cele mai active chaptere din lume. Cred ca viitorul industriei este al acestei generatii care este astazi activa in organizatiile de young professionals.” a declarat Felix Tataru, Chairman si Presedinte Global IAA. 

”10 ani de IAA YP” vor fi sarbatoriti impreuna cu membrii, alumni si specialisti din industrie printr-un party aniversar, joi, 7 decembrie, ora 21:00, la Centru (Calea Victoriei, 48-50). In cadrul petrecerii vor fi premiati castigatorii CompetitIAA 7, concurs initiat de IAA YP Romania prin intermediul caruia se ofera studentilor sansa de a lucra ca o mini agentie, pe baza unor brief-uri reale venite de la companii de top.

“In 10 ani am reusit sa cream o comunitate de tineri profesionisti cu rezultate excelente recunoscute pe plan international. Daca la inceput IAA YP-ul crea oportunitati de socializare si networking, acum, ideile asociatiei se concretizeaza in proiecte cu impact, iar membrii asociatiei, prin pozitiile pe care le ocupa atat in companii cat si in agentii, contribuie semnificativ la dezvoltarea Marcomm-ului din Romania. Ne mandrim cu doua chaptere locale, in Bucuresti si in Cluj, peste 600 de membri in toti acesti ani si un numar impresionant de activitati. De altfel, suntem incantati de legaturile stranse dintre membri YP care s-au concretizat fie in proiecte antreprenoriale, fie in prietenii sincere care continua in afara zonei de business.”, a declarat Iulia Niculae, Presedintele IAA Young Professionals Romania.

Chapterul IAA Young Professionals Romania este unul dintre cele mai active si creative din lume. In 2015, Ioana Marzac-Sigarteu si Nicoleta Deliu au fost premiate la categoria Young Leader in cadrul Galei de premiere IAA Inspire Awards de la Londra, iar in 2016 IAA Young professional a primit distinctia ”The Inspire Award pentru excelenta”. Anul acesta. in cadrul Galei Internationale IAA Global ”Creativity Can Change The World” de la Bucuresti, Iulia Niculae si Claudiu Petria au primit premiul “IAA Young Leader Award”.

Editia aniversara a party-ului IAA Young Professionals incheie seria evenimentelor din acest an si invita tinerii din industria de marketing si comunicare sa petreaca alaturi de invitati cunoscuti din industrie, intr-un mediu informal.

IAA Young Professionals Romania este un program al International Advertising Association ce reuneste tineri profesionisti sau studenti in ultimii ani de studiu universitar, atrasi de pasiunea comuna pentru domeniul marketingului si al comunicarii. La nivel international, asociatia are peste 1000 de membri din 15 tari: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elvetia, India, Italia, China, Turcia, Romania, UK si Bosnia Hertegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals Romania sunt: CompetitIAA (concurs de marketing si comunicare), Serile YP (dezbateri si workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (solutii de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP Romania este castigatoarea a The Inspire Award pentru excelenta 2016.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related