Global Print investește în aparatură de ultimă generație pentru eficientizarea realizării display-urilor POSM și a altor materiale de trade marketing

Global Print investește în aparatură de ultimă generație pentru eficientizarea realizării display-urilor POSM și a altor materiale de trade marketing

Display-urile POSM și celelalte materiale de trade marketing sunt elementele esențiale ale orcărei campanii de promovare de produse, deoarece se adresează direct publicului țintă și afișează produsele într-un mod creativ și vibrant. Fiind elemente atât de importante, este imperativă calitatea ireproșabilă a display-urilor, atât din punct de vedere estetic cât și funcțional.   

 

CALITATE ȘI PROFESIONALISM

Un display de calitate este atât un simbol al amplasării business-ului cât și o modalitate de a reduce din costuri. De ce? 

Fiind realizate din diferite materiale, de la varianta ecologică de carton ondulat aprobat de FSC, PAL, HDF, MDF sau alte derivate din lemn dar si display-uri din FOREX, Foam Board, KOMATX și până la diferitele derivate de PVC, nu există limite pentru posibilitățile creative de design posibile. Un display rezistent elimină posibilitatea uzării rapide ca efect al greutății produselor de pe raft. 

 

INVESTIȚII ÎN APARATURĂ DE SPECIALITATE

Profesioniști în domeniul produselor personalizate, POSM și trade marketing, Tipografia Global Print cunoaște obstacolele pe care le întâmpină brandurile care aleg această metodă atractivă de promovare. De aceea, în perioada 2019 - 2023, au fost făcute investiții de aproximativ 5 milioane EUR în aparatură care include CNC-uri de aplicare automată de adeziv și lipire prin presare mecanică uniformă. Acestea au crescut în premieră în România greutatea maximă admisă pe POSM Displays din carton ondulat până la 30 de kg per poliță / 100 kg per display, pentru a susține și produsele mai voluminoase cu succes o perioadă lungă de timp, fără a se dezlipi sau deforma. Pentru alte tipuri de materiale, precum HDF-ul, greutatea totală suportată de display ajunge și la 200 kg, aproximativ 50 de kg pe fiecare poliță.

 O investiție realizată pentru optimizarea timpilor de realizare al display-urilor a fost CNC-ul de tăiere și biguire carton Elitron Kombo TH care prezintă 2 punți automatizate în comparație cu CNC-urile comune cu o singură punte. Astfel, noul CNC realizează display-uri într-un timp de două ori mai rapid decât este estimat în mod obișnuit.

Alte investiții reprezentative au fost de asemenea printerele de mare capacitate din categoria Flagship DURST P5 250 WT și DURST P5 350, certificate FOGRA, atingând cele mai înalte standarde din industrie din punct de vedere al calității, respectării culorilor PANTONE dar și optimizării de timp și de costuri prin economisirea de energie datorită lămpilor LED utilizate de DURST P5 350, care înlocuiesc lămpile uzuale, poluante, cu mercur, dar și optimizarea consumului de cerneală utilizată pentru obținerea unui rezultat la o calitate superioară, fotografică, indiferent de format. Durst P5 350 a primit de asemenea premiul în cadrul EDP Awards pentru calitatea print-urilor dar și pentru performanța tehnologică.

 

GRAPHIC DESIGNERI CU 10+ ANI EXPERIENȚĂ

O modalitate de prezentare interactivă precum display-ul POSM atrage atenția clienților din grupul țintă în special datorită elementelor de design creativ. Pentru a se asigura că produsul final respectă standardele atât estetice cât și de rezistență, tipografia Global Print oferă și servicii in house de design grafic. Se utilizează software de ultimă generație specializat, achiziționat prin proiectul de investiții din ultimii ani. Astfel, este asigurată o experiență pozitivă, cu impact pozitiv asupra vânzărilor dar și awareness-ului de brand. Designerii cu mai mult de 10 ani experiență în domeniu reușesc să ofere o perspectivă nouă, creativă dar care să respecte manualul de branding al oricărui business.

Tipografia Global Print oferă o gamă variată și completă de posibilități creative, la costuri competitive, datorită investițiilor continue în aparatură de ultimă generație - dar și un pachet de servicii complementare ideal pentru business-urile care își doresc o colaborare profesionistă, cu produse care depășesc așteptările, livrate la timp și ireproșabile din punct de vedere estetic. Descoperiți o nouă modalitate de a atrage privirile și elevați imaginea brand-ului dumneavoastră prin intermediul celor mai creative display-uri POSM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Tipografia Global Print

Standurile din carton de tip POP, POS, POSM display şi în general toate printurile de trade marketing trebuie să fie corect gândite încă din faza de proiectare a structurii şi totodată trebuie... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related