Lumea SEO PPC #136 – Unelte SEO si PPC Marketing in noul an

Lumea SEO PPC #136 – Unelte SEO si PPC Marketing in noul an

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza miercuri, 27 ianuarie 2016, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest, prima editie “Lumea SEO PPC” din acest an. Tema acestei editii va fi Cum folosim uneltele SEO si PPC marketing in noul an.

Cei 3 speakeri vor aborda tema din punct de vedere al PPC Marketing, SEO si Web Analytics. Vom discuta despre rolul unei strategii eficiente pentru 2016, ce metrici sa folosim pentru a urmari succesul campaniilor noastre online si ce specificitati prezinta uneltele in acest an.

Speakerii editiei sunt: Mihai Vinatoru (Managing Partner, DWF), Mihai Istrate (Online Marketing Manager @Boost IT) si Liviu Taloi (Co Founder at ECOMpedia, Community Manager at GPeC). Li se va alatura si invitatul special Andrei Garici (Online Brand Manager, Tonica Group).

 

Mihai Vinatoru – Managing Partner @DWF

Online de cand Google avea abia 3 ani, iar Wikipedia era inca un website cu cateva sute de pagini (anul 2001), Mihai a furnizat servicii de SEO catre companii locale si internationale, cu focus pe obiective de business, precum atragerea unor volume de trafic relevant sau vizibilitatea SEO la nivelul industriei in care activeaza clientul.

In 2013 devine co-fondator DWF.ro – prima agentie de SEO din Romania care atrage atentia asupra unor importanti factori de ranking, ignorati in prealabil.

 

Silviu Istrate – Online Marketing Manager @Boost IT 

Are o experienta de pe peste 10 ani in online marketing & growing start-ups atat pe plan local cat si international timp in care a lucrat cu peste 15 companii mari din Romania si cateva startup-uri de succes.

Acum a revenit la marea dragoste, growing startups, si lucreaza pentru GeoRanker, eRanker, Simpletelly, SponsorMyEvent, Glisser.

 

Liviu Taloi – Co Founder ECOMpedia, Community Manager GPeC

A inceput printre primii in Romania sa lucreze in online, la inceputul anilor 90, cand internetul era o miscare underground la care avea acces putina lume.

Este cofondator la ECOMpedia – cea mai mare resursa de informatii gratuite despre ecommerce-ul romanesc si Community Manager la GPeC, Gala Premiilor E-Commerce. A consiliat peste 100 de magazine online, cele mai multe din ele devenind lider pe nisele unde activeaza.

 

Toate acestea au fost posibile datorita sponsorilor nostri: Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia,DWF, Retargeting, Netopia si 2Parale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related