Alăptarea Bebelușului: Cea mai nouă aplicație din portofoliul DespreCopii Media Group, un must-have pentru mămici în perioada alăptării

Alăptarea Bebelușului: Cea mai nouă aplicație din portofoliul DespreCopii Media Group, un must-have pentru mămici în perioada alăptării

DespreCopii Media Group continuă seria de proiecte inovatoare și anunță lansarea oficială a aplicației Alăptarea Bebelușului, un produs digital de ultimă oră, menit să transforme perioada alăptării într-una mai simplă și mai organizată pentru proaspetele mămici.

Aplicația este disponibilă atât pe dispozitivele iOS, cât și pe dispozitivele Android, poate fi accesată gratuit, și promite o experiență de utilizare simplă și intuitivă.

 

Perioada alăptării: Nevoie de sprijin informativ-educativ, emoțional și organizațional

Perioada alăptării nu este una simplă, iar DespreCopii Media Group este, de peste 23 de ani, martor al experiențelor și provocărilor legate de alăptare care nu ocolesc nicio generație de părinți. Nu mai este un secret faptul că mamele au nevoie de sprijin în această perioadă, atât informativ-educativ (poziții de alăptare, alimentație corectă, recomandări privind diverse probleme ale sânilor), emoționale (sprijin din partea tatălui, al familiei, prietenilor sau comunităților online), dar și organizațional (un jurnal de alăptare, astfel încât să se asigure că bebelușul primește hrana necesară pentru o creștere sănătoasă).

De-a lungul timpului, DespreCopii Media Group a bifat sprijinul informativ-educativ și emoțional în numeroase contexte: articole publicate pe desprecopii.com, materiale video cu specialiști, postări în Comunitate, pe Forumul DespreCopii, în grupul dedicat de Facebook - Alăptarea de la A la Z - sau în cadrul Conferinței dedicate Alăptării, cel mai mare eveniment anual DespreCopii. Iar de acum îndeplinește cu succes și nevoia organizațională a mămicilor prin intermediul aplicației.

Alăptarea bebelușului – o perioadă atât de frumoasă, dar care începe, inevitabil, și cu mici greutăți pentru mămici. Iar noi știm asta cel mai bine – în cei peste 23 de ani, au curs mii de mesaje, întrebări sau temeri pe subiect. Iar misiunea noastră a fost să le răspundem, să oferim sprijin și empatie. Și continuăm să o facem de acum și prin aplicația Alăptarea Bebelușului, la care o echipă numeroasă a muncit cu drag timp de câteva luni bune, astfel încât experiența oferită mămicilor să fie cât mai plăcută și completă. Aplicația trebuie să fie nelipsită de pe device-urile mămicilor – este cu adevărat un ajutor de nădejde”, completează Mirela Popescu, Redactor-Șef Desprecopii.com.

 

Alăptarea Bebelușului, o experiență completă: monitorizarea sesiunilor de alăptare, a schimbărilor de scutece și a somnului

Alăptarea Bebelușului este o experiență de ultimă oră, ce ține pasul cu nevoile și tipul de conținut preferat de generațiile actuale de părinți. Cu ajutorul aplicației, mamele se pot bucura de un jurnal digital, în care pot înregistra fiecare sesiune de alăptare sau pompare (durată și frecvență). Experiența oferită de aplicație nu se oprește aici: pot fi monitorizate și schimbările de scutec, dar și durata somnului celor mici. De asemenea, există și o opțiune special gândită pentru mămicile care folosesc biberonul pentru a-i hrăni pe cei mici.

Alăptarea Bebelușului devine, așadar, un ghid important în primele luni de alăptare, așa că viitoarele sau proaspetele mămici sunt invitate și încurajate să o downloadeze și să se bucure, în mod gratuit, de toate beneficiile pe care le oferă. Succesul în alăptare, în cazul în care este posibilă, este mult mai ușor de atins cu ajutorul acestei aplicații.

Alăptarea Bebelușului completează portofoliul de aplicații DespreCopii Media Group deja existent: Odiseea Sarcinii (aplicația ghid pentru femeile însărcinate), Diversificarea Alimentației (aplicație utilă pentru diversificarea și alimentația copiilor mici) și Eu, Mămică (aplicația ghid pentru creșterea bebeșulilor până în 2 ani). Acestea sunt disponibile pe toate sistemele de operare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related