Adrenallina Media Experience lansează divizia de evenimente Corporate Sports

Adrenallina Media Experience lansează divizia de evenimente Corporate Sports

Adrenallina Media Experience, agenție de evenimente, traininguri și programe corporate în zona viață sănătoasă și sustenabilă, wellness și sport, lansează divizia de Corporate Sports.

Noua divizie a agenției propune concepte de evenimente interne pentru angajații din companii, ce au la bază sportul: minicompetiții interne, teambuildings, office activations, antrenamente sau ieșiri în natură, celebrări milestones sau retreat-uri de echipă ce implică mișcare (nordic walking, ștafete trekking sau alergare, orientare, caiac, curse aventură, cercetășie și altele).

Conceptul este personalizabil și i se adaugă partea de traininguri din aria sport și motivație prin sport, viață sănătoasă, sustenabilitate și mediu, deja existent.

Adrenallina Media Experience este formată din specialiști seniori în comunicare și organizare de evenimente și oferă servicii integrate de organizare a unui eveniment tailor made (intern sau extern), de la concept inovator până la implementare holistică și acoperire media (foto, video, media relations).

"Începem anul în forță, cu echipa agenției consolidată cu colegi noi, cu experiență logistică în zona de organizare de evenimente sportive variate, de la competiții sportive de masă (bicicletă, alergare) până la teambuilding-uri pentru echipe corporate extinse axate pe concepe de sport și mișcare." spune Raluca Mihăilă, managing partner Adrenallina Media Experience.

În 2024, agenția pregătește lansarea unor noi ediții ale Taberelor marca Plogging pentru România, derulate prin asociația cu același nume, prin care sunt igienizate și ecologizate zone verzi din Romania prin sport și mișcare, cu ajutorul voluntarilor, și acesta un concept parte din noua divizie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related