Agenția full-services White PR preia comunicarea companiei PMC Green Environment (www.uleivegetal.ro și www.green-environment.ro) cu scopul de a spori gradul de conștientizare în raport cu necesitatea reciclării uleiului vegetal

Agenția full-services White PR preia comunicarea companiei PMC Green Environment (www.uleivegetal.ro și www.green-environment.ro) cu scopul de a spori gradul de conștientizare în raport cu necesitatea reciclării uleiului vegetal
Lavinia Pavel, owner White PR/ Cristian Tudor, fondator PMC Green Environment SRL

În prezent, este esențial să fim atenți la acțiunile noastre și la impactul lor asupra mediului. Trebuie să ne asumăm cu toții responsabilitatea de a păstra un mediu înconjurător curat și cât mai puțin poluat. uleivegetal.ro este platforma destinată reciclării uleiului vegetal. Se adresează consumatorilor casnici, care trebuie să fie informați cu posibilitatea de a acționa în mod responsabil față de mediul înconjurător. Cei care colectează ulei vegetal uzat primesc 1 litru de ulei în mod gratuit în schimbul a 5 litri de ulei uzat.

,,În prezent, industria mondială a transporturilor și a utilajelor se bazează în mare măsură pe combustibili fosili. Cu toate acestea, studii recente au indicat un declin în ceea ce privește disponibilitatea combustibililor fosili. Se anticipează că, în decurs de un deceniu, utilizarea combustibililor fosili pentru alimentarea vehiculelor și a mașinilor nu va mai fi sustenabilă. 

În industria alimentară, uleiul de gătit este un produs de bază utilizat pe scară largă. Cu toate acestea, cantitatea de ulei de gătit uzat eliminat prin sistemul de canalizare este covârșitoare. Reciclarea uleiului alimentar uzat poate facilita crearea de locuri de muncă, poate asigura securitatea combustibililor, poate promova durabilitatea mediului și poate reduce semnificativ costurile de curățare ale mediului înconjurător. 

Compania noastră este specializată în reciclarea uleiului alimentar uzat. Avem peste un deceniu de activitate în domeniu și oferim servicii fiabile și profesionale întreprinderilor care au nevoie de soluții durabile de gestionare a deșeurilor. Ne implicăm în mod activ pentru ca toți consumatorii casnici și jucătorii din industria HoReCa să respecte reglementările ecologice, promovând în același timp un mediu mai curat”, declară Cristian Tudor, fondatorul PMC Green Environment SRL.

,,White PR are un portofoliu extins de clienți care contribuie prin alternative diferite la reducerea nivelului de poluare. Dacă la nivel personal lucrurile sunt simple și acțiunile noastre sunt oarecum independente de cele ale altor persoane, la nivel profesional, lucrurile sunt mai complexe. Mereu am avut o afinitate pentru afacerile care caută alternative mai sănătoase pentru noi și mediul înconjurător. Colaborarea cu uleivegetal.ro aduce o satisfacție imensă. Rolul nostru este acela de a transmite mesaje persuasive și de a dezvolta o strategie de comunicare eficientă, care să mobilizeze oamenii și să genereze o schimbare pozitivă pentru un viitor mai verde.”, declară Lavinia Pavel,  owner White PR.

În ultimii ani, meteorologii de la nivel mondial au observat o creștere constantă a temperaturilor. Factorul principal care contribuie la această tendință este emisia de gaze cu efect de seră, în special metan și dioxid de carbon. În timp ce unele țări au stabilit legi stricte pentru a reduce aceste emisii, altele au acționat cu întârziere. Pentru a atenua această tendință alarmantă, este imperios necesar să se ia în considerare surse alternative de energie, cum ar fi biodiesel, care sunt ecologice. S-a demonstrat că biodieselul reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu peste 90%, dacă este folosit de vehicule și industrii. Biodiselul este și un candidat ideal pentru utilizarea în sistemele moderne de transport. Utilizarea biodieselului ca și combustibil curat nu numai că ar ajuta la reducerea cantității de gaze cu efect de seră emise, dar ar contribui și la conservarea atmosferei terestre.

,,Colaborarea dintre PMC Green Environment și White PR pentru definirea unei strategii de comunicare optime era o necesitate clară. Am dovedit în cei peste 10 ani de activitate că implicarea aduce schimbări majore în raport cu mediul înconjurător, însă este nevoie să facem mai mult pentru ca mesajul nostru să ajungă în casele tuturor românilor. Ne dorim nu doar să facem ne cunoscute rezultatele, ci și să producem schimbare la nivel colectiv, iar pentru a reuși, era nevoie de implicarea unei echipe cu experiență vastă. White PR este partenerul care ne-a inspirat încrederea și profesionalismul de care aveam nevoie pentru această etapă a business-ului nostru. ”, afirmă Cristian Tudor, fondatorul PMC Green Environment SRL. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related