Launch România lansează raportul despre starea startup-urilor early-stage din România – 7 martie, Apollo 111, 17:00

Launch România lansează raportul despre starea startup-urilor early-stage din România – 7 martie, Apollo 111, 17:00

Launch România este o inițiativă dedicată stimulării industriei de tech și a culturii antreprenoriale în România. Scopul său este să contribuie activ la peisajul antreprenorial românesc, de aceea, în 2024, Launch România își propune o serie de evenimente și acțiuni menite să creeze noi oportunități de dezvoltare și progres.

Launch România este susținută de BCR, în colaborare cu Google România și partenerul fondator How to Web.

 

Raport despre starea startup-urilor early-stage din România

Launch România lansează raportul „The State of Romanian-Born Early-Stage Startups – 2024” în 7 martie la Apollo 111, începând cu ora 17:00.  Acest raport prezintă rezultatele analizelor datelor colectate de la fondatori cu privire la modelele de business, cifrele anuale de afaceri, statusul fondurilor de investiții și alte aspecte importante.

Evenimentul oferă informații valoroase, insight-uri și o imagine de ansamblu a ceea ce înseamnă ecosistemul local. De asemenea, creează un mediu propice pentru networking și schimbul de cunoștințe valoroase. 

 

Obiectivele Launch România

Inițial, Launch România se orienta, în mare parte, către fondatori, însă acum își extinde obiectivele și acțiunile către alte două categorii de public – studenți, reprezentând talentul și viitorul, și cercetători, promovând inovarea și transferul tehnologic. Pentru fiecare categorie de public se organizează evenimente și acțiuni special create pentru a răspunde nevoilor și aspirațiilor specifice ale fiecărei categorii în parte.

De exemplu, pentru cercetători, focusul principal este de a-i conecta cu reprezentanții industriei. Pentru studenți se oferă ghidaj în primii pași ca antreprenori, iar pentru fondatori se creează noi oportunități de dezvoltare și un context propice întâlnirii cu oamenii potriviți.

Totodată, Launch România va organiza evenimente în 7 orașe noi, vor exista mai multe întâlniri online, proiecte pilot prin intermediul BCR, și cursuri certificate despre utilizarea Inteligenței Artificiale de la Google România. Pe lângă acestea, vor fi lansate peste 25 de episoade noi ale LaunchPod. Acest podcast își propune să devină vocea poveștilor și experiențelor din industria de startup-uri din România.

Launch România se pregătește pentru o nouă etapă în care își propune să contribuie sistematic la extinderea spiritului antreprenorial. Fiind susținută de BCR, în colaborare cu Google România și partenerul fondator How To Web, Launch România își propune să aducă o schimbare pozitivă și să construiască, împreună cu ecosistemul, o cultură antreprenorială mai puternică și mai prosperă în România.

Primul pas înspre a face acest lucru este evenimentul de lansare a raportului „The State of Romanian-Born Early-Stage Startups – 2024”, din 7 martie, de la ora 17:00, la Apollo 111, la care ești invitat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related