Universal Music România și Flanco lansează campania “Primăvara începe cu… premii”

Universal Music România și Flanco lansează campania “Primăvara începe cu… premii”

Fiecare anotimp are fanii săi, insă majoritatea acceptă fără rezerve bucuria proaspătă și parfumată a primăverii. Dacă “surorile ei” din calendar au plusuri și minusuri, primăvara e răsfățata care are parte de multe aprecieri și prea puține reproșuri. Drept dovadă că nu greșim, exista mai multe motive, care ne demonstrează că primăvara își merită pe deplin statutul privilegiat în sufletul nostru.

Unul dintre aceste motive este reprezentat de cadouri de orice fel, printre care flori, ciocolată, haine, bijuterii și multe alte daruri care înfrumusețează totul. Iar Universal Music România și Flanco încep primăvara cu tine, dar și cu premii pentru fanii muzicii de toate genurile.

Campania „Primăvara incepe cu premii de la Flanco” aduce în prim plan cele mai fresh playlisturi potrivite începutului acestui anotimp și oportunități exclusive de câștig pentru fanii muzicii. Urmărește cele mai fresh playlist-uri și poți câștiga unul dintre cele 30 de vouchere! Campania va fi desfășurată timp de două săptămâni, online.

Prin această inițiativă, Universal Music România și Flanco își propun să aducă bucurie și să împărtășească pasiunea pentru muzică, oferind în același timp oportunități unice de câștig pentru comunitățile lor.

Campania a început pe 29 februarie și va continua până pe 15 martie, inclusiv, iar pentru a participa, concurenții trebuie să îndeplinească trei condiții simple: să urmărească playlist-urile de primăvară pe Spotify, să urmărească conturile de Instagram - Universal Music România, Digster România și Flanco și să povestească care sunt activitățile preferate pe care le fac în acest anotimp.

Persoanele interesate se pot înscrie accesând website-ul play.umusic.com/primavara, având șansa de a intra în extragerea cu 30 vouchere, în valoare totală de 6.000 Ron, de la Flanco Romania.

Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. La Universal Music Group, existăm pentru a modela cultură prin puterea artei. UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising și conținut audiovizual. Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări și melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică și dezvoltă artișți și produce și distribuie cea mai apreciată muzică din lume. Angajat în domeniul artei, inovației și antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme și modele de afaceri pentru a lărgi oportunitățile artistice și comerciale pentru artiștii noștri și pentru a crea noi experiențe pentru fani.

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 113 orașe ale României. De asemenea, magazinul online al retailerului, flanco.ro, se află în continuă dezvoltare și oferă tehnologie de ultimă generație, cele mai căutate branduri și soluții inovatoare de plată. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related