Pentru că ei folosesc ingredientul cel mai de preț, noua campania de imagine AGRICOLA este dedicată bucătarilor de acasă

Pentru că ei folosesc ingredientul cel mai de preț, noua campania de imagine AGRICOLA este dedicată bucătarilor de acasă

Grupul de firme AGRICOLA lansează, chiar în debutul primăverii acestui an,  campania integrată Bucătari Necelebri, care are în centrul atenției Brandul AGRICOLA și care, spre deosebire de precedentele abordări, este dedicată celor care fac magie în foarte, foarte multe bucătării: bucătarii de acasă.

Într-o lume în care gătitul este un adevărat spectacol, în care chefi de renume, influenceri, bloggeri, vloggeri și mulți alții se întrec să aducă arta gătitului în sfera vizibilului, inspiraționalului și chiar a celebrității, cu smerenia brandului care livrează în piața locală a cărnii și produselor din carne cea mai diversă paletă de categorii de produse sigure și de calitate înaltă, AGRICOLA propune să ne îndreptăm atenția și spre bucătarii de acasă – cei care dispun de o «superputere»: îi adună pe toți cei dragi și apropiați, împreună, în jurul mesei cu bucate.   

Construită în jurul conceptului de «bucătari necelebri», întreaga comunicare pe care o propune AGRICOLA este o «odă» adusă celor care, dincolo de tehnică sau diplome, reușesc să adune în fiecare zi membrii familiei în jurul mesei, o abilitate adesea trecută cu vederea în universul gastronomic.

„Deși nu au renume de chefi, cei care gătesc pentru familie sau prieteni sunt nevoiți să răspundă multiplelor provocări culinare. Zi de zi, bucătarii de acasă răspund preferințelor și gusturilor tuturor, sunt atenți în a pregăti feluri cu specific mereu diferit, oferind varietate culinară și au grijă să se încadreze în buget, fără a face însă compromisuri în privința calității. Secretul lor constă nu atât în ceea ce pun în farfurie, cât în puterea de a-i aduce împreună la masă pe toți cei dragi, putere care merită recunoscută și răsplătită, bineînțeles, cu o ofertă de produse proaspete, de înaltă calitate.”, Monica Felea, Senior Copywriter & Ionica Dogaru, Senior Art Director WOPA.

"Noua campanie de imagine a Brandului AGRICOLA este așadar o «odă» adresată bucătarilor de acasă, „adică mamelor, bunicilor, taților, mătușilor și tuturor celor care muncesc în buctărie, după orele de serviciu, pentru a le oferi celor dragi cele mai gustoase preparate, pregătite cu multă dragoste, devotament și, evident, cu cele mai bune ingrediente", precizează Daniel Bitere – Director Marketing Agricola. "Timp de 5 săptămâni, campania va rula într-un prim flight pe 18 posturi TV nationale. Campania ATL va fi dublată și pe canalul online în format static și video, cu aceleași clipuri, însă adaptate special pentru fiecare canal de comunicare în parte: Facebook, Instagram, YouTube, site-urile de lifestyle și cooking, acestea fiind urmărite de către consumatorii noștri. De-a lungul anului, vom avea și declinări în PR, teritoriu în care ne propunem un obiectiv curajos, acela de a «democratiza» actul gătirii, cu focus pe fiecare categorie de produse: pui diferențiatori, salamuri crud-uscate, ready-meals.

Noul concept creativ al campaniei este pus în valoare de Agenția-parteneră Agricola de peste un deceniu:

„WOPA continuă povestea începută acum mai mult de 10 ani și ne bucurăm mult pentru asta. Agricola este și va rămâne un brand de suflet pentru noi, un brand la a cărui construcție ne-am pus și noi mintea și sufletul, împreună cu oamenii de la Agricola. Și sperăm să continuăm povestea cât mai mulți ani, cu cât mai multe campanii care să ne adune împreună la succes.”, Ionuț Datcu, CEO WOPA Communication Group.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related