Mihai Fetcu, Senior Art Director la Lowe din 2009, a fost numit Director de Creatie al agentiei pe 1 iulie 2010

Conform unui comunicat emis astazi de Lowe, Mihai Fetcu a fost numit Director de Creatie al agentiei in urma cu 3 luni. Mihai Fetcu lucreaza la Lowe & Partners din 2009 ca Senior Art Director si are o experienta de 12 ani in publicitate.

La Lowe, Fetcu a coordonat licitatii si proiecte de creatie precum – relansarea Kinder Surprise in Romania, lansarea Domestos BactiStop in Romania, campania corporate Labormed (prima astfel de campanie dezvoltata de un producator de medicamente generice in Romania), campania Teva pentru brandul de vitamine Tuti, Platforma mamica24h dezvoltata pentru Johnson&Johnson si exportata de Lowe Romania in 4 tari europene.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Oameni

SectiuneBranded


Related