"Kingdom of Judas" în cinematografe din 12 aprilie

"Kingdom of Judas" în cinematografe din 12 aprilie

Aflată la debutul său cu filmul de lungmetraj ”Kingdom of Judas”, Sabina Lisievici va putea fi văzută pe marele ecranalături de echipa formată din artiști, atât cunoscuți cât și debutanți, începând cu 12 aprilie.

Filmul ”Kingdom of Judas” este un thriller menit să provoace mintea audienței prin schimbări de situație inedite, cât și prin stilul cinematografic și este primul film din istoria cinematografiei românești, filmat în România, cu actori români, însă vorbit integral în limba engleză.

Despre experiența debutului în regie de lungmetraj, actrița și producătoarea Sabina Lisievici declară:

”Fără talentata echipă pe care am reușit să o atrag în acest proiect, nu ar fi ieșit acest film. Am avut noroc de prieteni talentați, deși unii dintre ei, cum ar fi Bogdan Iacob și Oana Cârmaciu, se vor vedea pentru prima dată pe marele ecran, într-o interpretare de excepție.  

Tot o interpretare de excepție au avut și Adi Gheo, Oana Dragne, Raluca Ghervan, Adrian Ciglenean, Daria Ghițu, Cătălin Nicolau, George Damare, Mihai Dulea, Marcela Motoc, Teodora Păcurar, Oltin Hurezeanu, Clăbuc, Sophie Vărzaru, Sofia Vasiliu, care au reușit doar din dragoste pentru artă să intre în pielea personajului și să poarte rolul creat de mine pentru ei.

Fiecare rol din ”Kingdom of Judas” a fost scris special pentru actorii care l-au jucat și aici intră și rolul cameo creat pentru luptătorul MMA de excepție, Sandu Lungu.

”Kingdom of Judas” beneficiază și de susținerea unor parteneriate importante, parteneri care au făcut posibilă finalizarea filmului și pe care pe care îi vom avea alături de noi la lansarea filmului în cinema.”, a declarat regizoarea. 

 

Acest film este făcut de tineri pentru tineri și transportă mesaje valoroase pentru publicul spectator de toate vârstele, purtând audiența într-un roller-coaster de emoții. 

”Kingdom of Judas” se va difuza în cinematografele din toată țara începând cu 12 aprilie 2024.
Parteneri: OMV, Metrorex, Kendra, Vila Babiciu, Iris Robotics, Fena Clothing, Superkombat Academy, Excelent Trans, Clinica Pogany, Hedone, Flash Tattoos, Melange – Fusion Cuisine&Club, Daniela’s Sandwich, Fru Fru, Urban Monkey, Balkon Resto Garden, Argoprint, Colete-Online, Kaufland România, Hotel Cetate ”Împăratul Romanilor”, Anastasia Events
Parteneri media: Daily Magazine, Cinefan, IQads, MediaTrust, Radio România Cultural, SPECTACOLA, Zile și nopți
Filmul este produs de SAROAFILM, în co-producție cu CHAINSAW EUROPE și a fost realizat cu sprijinul UCIN și UPFAR-ARGOA.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related