White Image: Solicitările pentru credite bancare, rată de succes de 4%, pe 123credit.ro, în primul trimestru al anului 2024

White Image: Solicitările pentru credite bancare, rată de succes de 4%, pe 123credit.ro, în primul trimestru al anului 2024
Sebastian Piu, co-fondator și Managing Partner, 123credit.ro

Rata de succes a solicitărilor pentru creditele bancare înregistrate pe platforma 123credit.ro a fost de aproximativ 4%, în primul trimestru al anului, potrivit datelor 123credit.ro principala platformă de credite online din România.

White Image împreună cu 123credit.ro au contribuit la eficientizarea procesului de obținere a unui credit bancar prin automatizarea comunicărilor 123credit.ro, principala platformă online de credite care dispune de una dintre cele mai mari rețele de instituții financiare partenere și de brokeri. 

„Piața financiară se bucură de numeroase soluții de finanțare, menite să răspundă nevoilor diferite de creditare ale clienților. Pentru a ușura procesul de accesare a unui credit și a găsi cea mai bună variantă disponibilă în piață într-un timp scurt, dar înțelegând totodată fiecare opțiune de creditare în parte, am creat pentru 123credit.ro un program de comunicare automatizat. Astfel, oferim suport clienților încă de la prima accesare a site-ului. De asemenea, cu ajutorul programului clienții sunt informați în mod automat pe tot parcursul procesului de aplicare pentru un credit. Aceștia află în timp real dacă banca a acceptat sau nu solicitarea pentru credit, dacă informațiile furnizate sunt considerate incomplete și desigur despre aprobarea sau respingerea creditului. Programul de asistare al clienților creat de White Image oferă automat și alte alternative de finanțare disponibile, în cazul în care cererea inițială a fost refuzată. În plus, sistemul include și o serie de mesaje care au rolul de a educa audiența și a explica ce reprezintă DAE sau cum se poate plăti un credit anticipat. Programul de comunicare automatizat este bine primit de audiență, mesajele având rate de deschidere între 40-70%, precum și rate de interacțiune de până la 14%”, a declarat Andrei Georgescu, co-fondator White Image.

În primul trimestru din 2024 au fost înregistrate peste 3.000 de solicitări de finanțare. O creștere semnificativă s-a înregistrat și în cazul cererilor pentru credite ipotecare, ajungând la o pondere de 43% din totalul aplicațiilor.

„Obiectivul platformei 123credit.ro este de a ușura obținerea unui credit. Oferim clienților posibilitatea să aplice în doar 5 minute,. În plus, utilizatorii pot compara ușor ofertele de creditare disponibile de la băncile partenere. În prezent, intermediem creditarea cu peste 30 de instituții financiare și dispunem de o rețea națională  de broker care acoperă 40 de orașe, din 28 de județe. Astfel, prin parteneriatul cu White Image reușim să răspundem mai rapid și eficient nevoilor din piață și venim totodată mai aproape de clienții noștri furnizând în mod automat suportul necesar pe întreg procesul de accesare a unui credit, dar și dincolo de acesta”, a declarat Sebastian Piu, co-fondator și Managing Partner, 123credit.ro.

Nevoia pentru soluțiile de finanțare se menține ridicat. Datele BNR arată că în primul trimestru din 2024, au fost acordate circa 176.000 de credite, din care peste 67.500 erau credite pentru consum, iar aproximativ 105.850 pentru locuințe.

Fondată în 2003, White Image, parte din grupul Mediapost Hit Mail, detinut de posta Franceza, este prima companie de email marketing din România, creând practic o piață nouă la nivel local. White Image este cea mai premiată companie de pe piața românească de email marketing, acumulând 6 premii internaţionale la Marketing Sherpa Award, în SUA, cea mai prestigioasă competiție de email marketing din lume. White Image a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri de 1,3 milioane euro, având o echipă de 18 specialiști în marketing și sute de clienți din România, Europa și Asia, din domeniile auto, banking, travel, retail, ecommerce, pharma și altele.

Lansat oficial în prima parte a anului 2023, 123Credit.ro este unul dintre principalele agregatoare de soluții de creditare, care adună într-un singur loc toate ofertele de creditare ale instituțiilor financiare din România, pentru a putea fi comparate ușor, în doar câteva minute, oferind clienților posibilitatea să aplice online pentru creditul dorit, totul gratuit. În prezent, platforma pune la dispoziție peste 175 de oferte, de la peste 30de instituții financiare din țara noastră.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related