Grapefruit - 4 premii din sase nominalizari la "Identity: Best of the Best 2007"

Grapefruit este agentia cu cele mai multe nominalizari si premii castigate la "Identity: Best of the Best 2007"- competitie internationala de design de logo si identitate de companie organizata de revista Identity din Moscova.

Astfel, Grapefruit a obtinut in total 4 premii si sase nominalizari in cadrul competitiei Identity: doua premii intai pentru proiectul Antibiotice, unul pentru identitatea de companie si celalalt pentru design logo, si doua premii trei pentru identitate de companie cu Velfina, la sectiunea dedicata companiilor industriale, si cu Roton, la sectiunea pentru companii din sectorul serviciilor. Printre lucrarile Grapefruit nominalizate se numara si identitatea evenimentului BrandCamp si identitatea de companie Transavia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related