SocialPedia 60: Totul despre digital detox cu Andreea Irimia, Anca Păun și Anca Amariei

SocialPedia 60: Totul despre digital detox cu Andreea Irimia, Anca Păun și Anca Amariei

"How To Digital Detox" este tema ediției 60 a SocialPedia. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și se va organiza pe 11 iunie 2024, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București.

 Speakerii acestei ediții sunt: Andreea Irimia, Specialist Healthy Living, Anca Păun, Fondator @ Organizatoria și Anca Amariei - Cofondator @ EKA – Centrul stării de bine, facilitator mindfulness

Într-o lume în care totul se desfășoară într-un ritm rapid, este din ce în ce mai greu să luăm o pauză din lumea digitală. În căutarea următorului Reel și a următorului TikTok, petrecem mult mai mult timp conectați în social media. Iar dacă lucrăm în digital, este cu atât mai greu să ne deconectăm.

Conform studiilor, un timp îndelungat petrecut online crește riscul de depresie, boli cardiovasculare și chiar burnout.

La SocialPedia 60 descoperim cât de important este să avem grijă de noi, fizic și psihic, să luăm pauze și să ne organizăm mai bine timpul.

Vom aborda toate aceste subiecte alături de speakeri:

  • Ce înseamnă, de fapt, Digital Detox și de ce este important să-l facem?
  • Cum reușim să ne menținem sănătoși, fizic și psihic, atunci când lucrăm în digital?
  • Cum arată o rutină sănătoasă de lucru?
  • Cum ne organizăm eficient timpul, astfel încât să ne rămână timp și pentru viața personală?
  • Ce tool-uri de organizare și trucuri avem la dispoziție?
  • Ce trebuie să facem ca să nu ajungem în burnout?

"Pentru noi, la ANSWEAR.ro, calitatea vieții clienților noștri este o prioritate și facem tot posibilul să le asigurăm cele mai bune opțiuni de zi cu zi. Ca urmare, într-o lume în care în România un utilizator este conectat în medie pe 7,2 platforme social media (conform studiului Data Reportal 2024), subiectul suprastimulării este unul serios, despre care dorim să atragem atenția. Mulțumim din suflet Andreei Raicu și partenerilor de la Mind Architect că s-au alăturat acestei campanii și SocialPedia și Andreea Irimia pentru că ne ajută să comunicăm subiectul și nevoia de digital detox.", Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro.

"Suntem mereu conectați – smartphone, smartwatch, laptop, tabletă – și bombardați în fiecare oră cu zeci de notificări. „Trebuie” să fim peste tot online și să răspundem la toate mesajele. Sau cel puțin asta credem. La SocialPedia 60, am invitat trei speakerițe care ne vor convinge că lucrurile nu stau chiar așa și că un detox digital este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi. Este o discuție pe care niciun specialist în digital sau creator de conținut nu trebuie să o rateze.", declară organizatoarele evenimentului.

Înscrierile sunt gratuite.     

 

Speakeri

Andreea Irimia, Specialist Healthy Living  

Andreea este trainer & consultant specializat pe schimbarea stilui de viață și creator de conținut pe sănătate și mișcare pe platforma Think Healthy (Instagram & Substack); Este consilier în nutriție si psihologia nutriției, antrenor functional, consilier dezvoltare personala și specialist multi-sport.

Anca Păun, Fondator @ Organizatoria

Anca Păun este certificată de Asociația Consultanților în Organizare și Planificare din România și de Institutul pentru Dezorganizare Cronică din SUA, cu specializare în Organizare pentru persoane neurodivergente, Time Management și Productivitate, și Organizare pentru persoane cu comportamente de tip Hoarding. Are peste 400 ore de practică în organizarea caselor și în consultanță pe zona de productivitate.

Anca Amariei - Cofondator @ EKA – Centrul stării de bine, facilitator mindfulness

Anca Amariei este terapeut și cofondator al EKA – Centrul stării de bine. De asemenea, este expert CIPRA- Centru de Informare, Prevenire Risc și Analiză.

Prin workshopurile sale, Anca ajută oamenii să își restabilească legătura dintre minte și corp, cu ajutorul respirației și al mișcării conștiente. Specializările sale sunt în terapia prin yoga, neuromindfulness, antrenamente de respirație și acordarea primului ajutor în sănătatea mintală.

A dezvoltat programe de employee wellbeing pentru companii în industrii diverse, precum farma, automotive, retail, FMCG, telecom, fashion, asigurări etc. A inițiat proiecte în sectorul non-profit, prin parteneriate cu Fundația Renașterea și Asociația pentru Sprijinul Pacienților Oncologici, Special Olympics România & Internațional, Asociația Zi de Bine.

Totodată, Anca are peste 15 ani de experiență în comunicarea de brand și corporate, rolul său cel mai recent fiind de PR Manager pentru Warner Bros Discovery în regiunea EMEA. Este expert în echipa CIPRA și în cadrul EA – The Entrepreneurship Academy.

Powered by Answear România
Partener media: Kiss FM
Parteneri media: Zile şi Nopti, IQads, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC, PRIME Romania, VIP Romania, Zelist Monitor, Content Marketing Romania, Spotmedia.ro, Ecompedia, Skeels, Olivian.ro, Lumea SEO PPC, VSFA
Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 - 46, Bucuresti

SocialPedia este un proiect educațional dedicat tuturor pasionaților și specialiștilor în digital din România. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de digital din țară.

De 16 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe sabinacornovac.ro și este creatoarea comunității #SocialPedia.

Iulia Stănescu este Co-Organizator SocialPedia, Digital Communications Consultant și trainer de educație digitală și antreprenorială pentru copii și adolescenți. Cu peste 17 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline. De șapte ani lucrează ca freelancer și are în portofoliu clienți din zona culturală, turism, educație financiară, antreprenoriat, evenimente și fotografie, iar din 2023 conduce și departamentul de social media al agenției de comunicare DiFine PR, DiFine Social.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related