DDB a castigat pitch-ul de creatie pentru Kanal D

Kanal D devine clientul DDB Bucuresti, care se va ocupa de toata strategia de comunicare a postului de televiziune. Potrivit unui comunicat al agentiei, care a castigat pitch-ul de creatie din luna martie, DDB va oferi servicii de la strategie de brand si promovare de show-uri specifice, pana la consultanta pe continutul emisiunilor postului si promotii.

"Lucram deja din plin de trei saptamani si putem spune ca suntem norocosi sa avem parte de o colaborare foarte frumoasa cu un client pasionat de ceea ce face. Este un cont frumos, care ne incanta pentru ca ne deschide o noua categorie, si este un brand pe care ne dorim sa il crestem impreuna cu clientul nostru." declara Adina Sorescu, managing director DDB Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related