ADbowling Cup isi anunta castigatorii

First Advertising Agency, AdVenture si Friends au fost castigatorii primelor trei pozitii in cadrul ADbowling Cup, eveniment Fara Cravata. Aceste echipe vor reprezenta domeniul publicitatii in confruntarea cu celelalte domenii Fara Cravata pentru marele trofeu Echipa Anului 2007.

Imager, Grey Worldwide, Men in Black, Leo Burnett, First Advertising Agency, Friends, AdVenture, Leo Interactive, ArtStudio NC, badcat_, Saatchi&Saatchi, Publicis-Dialog, WebStyler, Propaganda, Media Consulta au fost echipele care in 2007 au vrut sa demonstreze ca o minte creativa functioneaza mai bine intr-un corp de sportiv si ca reusita vine mai repede daca echipa e solidara pana la capat.

In primele doua seri ale evenimentului atmosfera a fost una a jovialitatii, participantii au socializat, cei care nu se cunosteau din piata au profitat de relaxarea momentului sa afle lucruri noi si sa se cunoasca. Seara finalei a gasit echipele bine concentrate pe pistele lor, cu ochii atintiti asupra popicelor si asupra colegilor pentru a primi aplauzele cuvenite pentru o lovitura buna. De altfel s-ar putea spune ca palmele au fost chiar mai solicitate decat alte parti ale corpului care sunt de baza in jocul de bowling. Palmele au fost folosite fie pentru a ii bate pe umar prieteneste pe cei care nu nimereau popicele, fie pentru a bate tare palma pentru un strike, pentru a aplauda orice initiativa buna care rupea popicele chiar de la mijloc.

Echipele au fost extraordinare, au fost unite, vesele, galagioase, au facut strategii, au incercat sa se replieze la timp in fata adversarului. In final, chiar daca nu castigi primul loc parca se merita sa traiesti clipa!

Acest eveniment a fost sustinut de Cotidianul, Radio Guerrilla, Comunicatedepresa.ro, Cariere, IQads, Webvertise si Canon. Castigatorii trofeului au primit colectia de carti Cotidianul iar toate cele trei pozitii au primit jocuri de laser tag de la LaserMaxx Romania.

ADbowling Cup este un eveniment Fara Cravata aflat la a doua editie. De doi ani, Fara Cravata pune fata in fata companiile din acelasi domeniu pentru o confruntare in care nu conteaza nimic altceva decat spiritul de echipa, galeria si sportivitatea. Fara Cravata este o divizie a Palette Advertising.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related