Mereu învingător: 7 obiceiuri zilnice care să te ajute să te stresezi mai puțin și să realizezi mai mult - Mark Batterson | Editura ACT și Politon, 2024

Mereu învingător: 7 obiceiuri zilnice care să te ajute să te stresezi mai puțin și să realizezi mai mult - Mark Batterson | Editura ACT și Politon, 2024

Mereu învingător: 7 obiceiuri zilnice care să te ajute să te stresezi mai puțin și să realizezi mai mult / Win the Day: 7 Daily Habits to Help You Stress Less & Accomplish More de Mark Batterson pleacă de la premisa că pentru a reuși să ne descurcăm mai bine în viața de zi cu zi, trebuie să învățăm să ne concentrăm pe ceea ce se află la îndemâna noastră și să facem abstracție de lucrurile care abia se întrezăresc. Cu alte cuvinte, pentru a avea o viață de succes trebuie să învățăm să trăim în compartimente etanșe de timp, cucerind rând pe rând, fiecare zi. Sau altfel spus, atunci când ne propunem să trăim doar pentru o zi așa cum ne-am dori, vom reuși să repetăm acest tipar la infinit, bucurându-ne de viața la care am visat mereu. Secretul constă în a ne demonstra pentru o zi că putem. Iar pentru ca misiunea noastră să fie mai ușoară, autorul ne pune la dispoziție în această carte șapte obiceiuri care ne vor ajuta să fim învingători în fiecare zi. 

Motivul pentru care Mark Batterson face acest lucru este convingerea lui că: „aproape oricine poate să realizeze aproape orice, dacă muncește destul de mult, de intens și de inteligent.” Așadar, dacă îți era dor de o lectură tipică de dezvoltare personală, ți-ai ales cartea potrivită! 

Conform unui studiu realizat de psihologii Matthew Killingsworth și Daniel Gilbert, o persoană obișnuită își petrece 46,9% din timp gândindu-se la altceva decât la ceea ce face în momentul prezent. Astfel, suntem pe jumătate prezenți în jumătate din timp, ceea ce înseamnă că trăim doar pe jumătate. Din acest motiv, cei mai mulți dintre noi ratăm prezentul, fiind mult prea preocupați de trecut și mult prea îngrijorați de viitor. Prin urmare, pentru a fi învingători în fiecare zi, trebuie să trăim mai mult în prezent, este de părere Batterson și să abordăm fiecare zi ca și cum ar fi ultima sau prima din viața noastră. 

 

Mark Batterson este pastorul principal al National Community Church (National.CC) din Washington, DC. Mark are un doctorat în științele leadershipului bisericesc la Universitatea Regent și este autorul a peste 20 de cărți aflate în topul bestsellerelor New York Times, printre care The Circle Maker, Chase the Lion, In a Pit with a Lion on a Snowy Day și Whisper. El și soția sa, Lora, au trei copii și locuiesc în Capitol Hill.

 

 Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: Win the Day: 7 Daily Habits to Help You Stress Less & Accomplish More
Ediția 2024, paperback
Traducător: Dana Dobre
Dimensiuni: 20 x 13 cm
320 pagini
ISBN: 978-630-303-115-6

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related