Communiqué Media aduce MDAS si in Romania

Microsoft Digital Advertising Solutions, serviciul care pune in legatura oamenii de media cu populatia targetata, prin intermediul canalelor digitale, este prezent acum si in Romania, prin Communiqué Media, afiliata a Think Digital.
Conform unui comunicat de presa al agentiei, incepand cu 14 mai 2007, MDAS va oferi profesionistilor din media si marketing, posibilitatea sa faca publicitate pe proprietatile online ale Microsoft, cum ar fi Hotmail, MSN Messenger, Spaces, portalul MSN.

Communiqué Media a devenit pe 1 Martie 2007 afiliata a companiei Think Digital, reprezentantul exclusiv al Microsoft Digital Advertising Solutions (MDAS) pentru Europa de SE. Agentia se ocupa de marketing online si intentioneaza sa ofere cele mai bune solutii pentru piata online din Romania. Communiqué Media - afiliata a ThinkDigital, da posibilitatea oamenilor de marketing sa-si atinga targetul prin intermediul internetului, canalul media cu cea mai rapida dezvoltare in lume.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Companii

Branduri

SectiuneBranded


Related