Sorin Jianu, noul Country Manager pentru Thinkdigital Romania

Incepand cu luna iulie, Sorin Jianu, se alatura echipei Thinkdigital Romania in functia de Country Manager. Are o experienta de 10 ani in vanzari si 8 ani experienta in agentii de publicitate (Netbridge Investment, Brand Connection, Monopoly Media, Integral Media) unde a interactionat pe rand cu toate mediile: TV, print, radio, outdoor-indoor si online. Fiind atras de zona online foarte mult, a decis sa faca o schimbare intrand in echipa Thinkdigital, dupa ce a lucrat ca Sales Manager in cadrul diviziei Boom pentru Netbridge Investment un an de zile si in Realitatea-Catavencu/ F5 X-Media, 2 ani si jumatate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related