Sorin Jianu, noul Country Manager pentru Thinkdigital Romania

Incepand cu luna iulie, Sorin Jianu, se alatura echipei Thinkdigital Romania in functia de Country Manager. Are o experienta de 10 ani in vanzari si 8 ani experienta in agentii de publicitate (Netbridge Investment, Brand Connection, Monopoly Media, Integral Media) unde a interactionat pe rand cu toate mediile: TV, print, radio, outdoor-indoor si online. Fiind atras de zona online foarte mult, a decis sa faca o schimbare intrand in echipa Thinkdigital, dupa ce a lucrat ca Sales Manager in cadrul diviziei Boom pentru Netbridge Investment un an de zile si in Realitatea-Catavencu/ F5 X-Media, 2 ani si jumatate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Oameni

SectiuneRelated