Premium Communication comunica pentru Motorola Romania

Motorola Romania a ales agentia de relatii publice Premium Communication pentru derularea activitatilor sale de comunicare, in urma unui proces de selectie desfasurat in lunile martie, aprilie si mai.

Potrivit unui comunicat, programele pe care Premium Communication urmeaza sa le defineasca si sa le implementeze pentru Motorola Romania acopera domeniul comunicarii corporative, al comunicarii de marketing pentru divizia de telefoane mobile si comunicarea pentru diviziile de retele si enterprise.

“Am cautat un partener in care sa putem avea incredere, care sa ne inteleaga obiectivele de business si sa fie capabil sa se raporteze la ele in toate proiectele de comunicare pe care le realizeaza pentru noi,” a spus Irina Ciobanu, Country Manager Motorola Romania. „Credem ca Premium Communication are experienta necesara de a realiza cu succes proiectele noastre.”
La randul ei, Sorana Savu, Senior Partner Premium Communication, spune ca „piata telefoniei mobile, cu produse si servicii, este un segment care ne-a fost drag si bine cunoscut multa vreme. Alegerea Motorola Romania ne bucura pentru ca ne-a permis sa revizitam un domeniu care ne inspira, alaturi de o echipa care ne-a entuziasmat”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related