O Gala pentru Societatea Civila

Gala Societatii Civile a reusit in misiunea ei de a deveni un standard in recunoasterea activismului social si a participarii publice, prin premierea celor mai valoroase initiative care imbunatatesc viata comunitatilor.

La cea de-a V-a editie, evenimentul s-a bucurat de sustinerea sectorului de afaceri, prin intermediul unor companii active social, precum: ApaNova, Protan, Izvorul Minunilor si Timisoreana, care prin implicarea lor au sustinut organizatiile si proiectele inscrise in competitia din acest an.
Participarea la Gala atrage dupa sine beneficii, menite sa raspunda asteptarilor organizatiilor neguvernamentale in momentul inscrierii proiectelor in competitie: recunosterea meritelor pentru eforturile depuse prin promovarea rezultatelor, oportunitati de colaborare si parteneriate intre societatea civila si sectorul de afaceri si atragerea de finantatori. De asemenea, acestia spera intr-o mai buna comunicare si promovare a activitatilor prin intermediul mass media locale si nationale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related