Mol a lansat promotia "Orienteaza-te dupa castig"

Adviser, Initiative Media si Supercard au lucrat la cea mai noua promotie MOL, "Orienteaza-te dupa castig". Potrivit unui comunicat The Practice, campania este prezenta in presa scrisa, radio, outdoor, internet si prin direct marketing catre posesorii de card MOL MultiBonus.

Clientii care vor alimenta pana pe 31 iulie minim 25 de litri de carburant Tempo Plus 98, EVO Diesel sau EVO Benzina pot castiga premii pentru calatorii sau vacante.
Marele premiu pus in joc este un automobil supersport SEAT Leon FR 2.0 TD. In fiecare dintre cele 118 benzinarii participante la promotie se poate castiga un sistem de navigatie GPS Garmin nüvi 250. In plus, la fiecare alimentare cu minim 25 litri de carburant Tempo Plus 98, EVO Diesel sau EVO Benzina clientii pot primi, in limita stocului disponibil, un premiu instant - un pachet de servetele umede Optima. Valoarea totala a premiilor este de 725 606 RON.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related