EVENT PLUS – prima companie de Event Architecture din Romania

Event Plus, prima companie de Event Architecture din Romania, s-a lansat joi, 14 iunie, in cadrul unui grandios spectacol de sunet, imagine si lumini organizat intr-o locatie inedita – Pasajul Villacrosse din Capitala. Conceptul evenimentului a adus impreuna accente contemporane si ale Micului Paris de odinioara. La petrecerea Event Plus au participat Berti Barbera, Mugurel Vrabete si Edy Petrosel de la Holograf, Valentin Gora de la Divertis, Vlaicu Golcea, Hanno Hoefer de la Nightlosers si multe alte vedete din showbiz.

“Ne-am dorit sa facem din acest eveniment o declaratie de intentie pentru ceea ce Event Plus vrea sa aduca nou intr-un domeniu in care profesionalismul trebuie sa fie o regula de baza – designul si managementul de evenimente speciale. Vorbim despre o piata in continua evolutie, cu asteptari din ce in ce mai mari si mai sofisticate, din partea clientilor, carora trebuie sa le oferim calitate la standarde internationale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related