Irina Roncea va conduce Golin din poziția de Deputy Managing Director

Irina Roncea va conduce Golin din poziția de Deputy Managing Director

Irina Roncea a fost numită Deputy Managing Director Golin România, poziție din care va coordona operațiunile agenției începând cu luna iulie. Monica Botez, după 10 ani în echipa Golin, dintre care ultimii 3 ani ca Managing Partner al agenției, a decis să urmeze un alt drum care începe cu o perioadă sabatică.

"Irina ne-a arătat mereu că este epitomul spiritului Golin: ambițioasă, curajoasă, loială, fun. Și, poate mai important decât orice, are o calitate foarte mare: iubește cu pasiune Golin! Nu știu pe nimeni mai potrivit decât Irina care să desăvârșească povestea despre forță și succes pe care a creat-o Monica și sunt sigură că, împreună cu ceilalți 34 de oameni din echipa noastră, va duce mai sus istoria #courageouslyhappy a brandului Golin în România. De la Monica am învățat foarte multe – despre putere de muncă și loialitate, perfecționism și pasiune, umor și prietenie. Îi mulțumesc pentru toate acestea și pentru că, în cei 10 ani împreună, a consolidat poziția de top a agenției, a descoperit și a unit oameni de calitate sub spiritul #goallin, a continuat să îmbogățească portofoliul cu clienți pentru care suntem extrem de fericiți să lucrăm, a umplut pereții de premii și inima noastră de momente de mândrie și bucurie", declară Hortensia Năstase (Vicepreședinte Creative Services, Lowe Group).

 

Cu o experiență de peste 12 ani în comunicare și o expertiză extinsă în strategie de brand și corporate, Irina a coordonat, în cei 6 ani la Golin, comunicarea a zeci de clienți din industrii precum financiar-bancar, telecom, farma, FMCG, real estate. Irina are și o specializare puternică în CSR, în perioada 2010-2012 fiind responsabilă de comunicarea unuia dintre cele mai mari ONG-uri din domeniul educației din România.

"Golin înseamnă mai mult decât o companie, înseamnă o stare de spirit și un mod de lucru unice în România și de care suntem foarte mândri. M-am considerat mereu fericită și norocoasă să fac parte dintr-o echipă construită pe etică, prietenie și ambiție, în care excelența și performanța primează și care nu spune niciodată ‘asta e imposibil’. Iar astăzi sunt privilegiată să preiau ștafeta de la Monica și privesc cu responsabilitate și entuziasm spre viitorul alături de echipa Golin", afirmă Irina Roncea (Deputy Managing Director, Golin).

 

"Echipa a reprezentat în permanență motivația mea principală: la Golin am lucrat cu cei mai talentați și pasionați oameni din industrie, pe care-i respect pentru standardele lor profesionale și îi iubesc pentru valorile lor personale. De asemenea, mulți dintre clienți mi-au devenit prieteni și le mulțumesc pentru asta. Golin se află într-un loc privilegiat, pe primele locuri în topurile din România, indiferent că este vorba despre performanță în comunicarea de business sau creativitate. Sunt fericită și recunoscătoare că am fost parte din această poveste, sunt încrezătoare că agenția își va continua traseul frumos și sigur și știu că, indiferent de drumul pe care-l voi alege în viitor, voi rămâne întotdeauna un Goliner", spune Monica Botez.

Golin este lider al pieței de comunicare din România, cu un portofoliu impresionant de clienți, companii multinaționale și locale din industrii variate (FMCG, white goods, auto, financiar, retail, real estate) și cu performanțe unice la festivaluri de PR, creativitate sau digital. Astfel, Golin este singura agenție din România care a câștigat trei ani la rând titlul de Agenția #1 in topul Biz PR Awards, a fost declarată Rețeaua Anului la Golden Hammer 2017, fiind în același timp singura agenție de PR din România premiată cu Grand Prix-uri la acest festival.

Campaniile dezvoltate de The BridgeTM, singurul hub de digital și social media integrat într-o agenție de PR în România, conduc în fiecare an echipa pe cele mai importante podiumuri digitale – Golin este marea câștigătoare a ediției de anul acesta a IAB MIXX Awards, a dominat categoriile de digital și social media la Romanian PR Award (2 trofee Gold), s-a clasat pe locul 4 în topul general al celor mai premiate agenții de digital la Internetics 2016, este de doi ani cea mai premiată agenție de PR la Webstock și de patru ani consecutiv votată de bloggerii din România #1 în topul agențiilor cu care aceștia colaborează cel mai bine.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related