Trei agentii romanesti au intrat pe shortlist la Cannes

Starcom, Leo Burnett & Target si GMP au reusit sa intre in finala festivalului de publicitate de la Cannes. Leo Burnett si GMP au obtinut fiecare cate un shortlist, potrivit site-ului festivalului, Starcom fiind nominalizata cu lucrarea "1 in 8 women" pentru Avon, in sectiunea Media Lions, la doua categorii Charities, Public Health & Safety, Public Awareness Messages si Use of Mixed Media.

Leo Burnett, cu lucrarea "Sweden" pentru Western Union este nominalizata in sectiunea Press, alaturi de GMP, cu lucrarea "Note", pentru brandul Mandra.

"Am crezut dintotdeauna ca echipa a creat un castigator cu printul "Mandra". Este fara indoiala destept si fresh. Ca neamt care traieste in Romania, ma bucur ca industria locala de publicitate incepe sa fie recunoscuta international. Mai avem un drum lung, dar e un inceput", declara Oliver Kapusta, Creative Director GMP.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related