Leo Burnett si Starcom premiate la Eurobest

Agentiile Leo Burnett si Starcom au fost singurele agentii din Romania premiate vineri in cadrul festivalului Eurobest, potrvit site-ului oficial al competitiei. Astfel, Leo Burnett a castigat doua trofee de bronz pentru campania Western Union, lucrarile premiate fiind "Sweden", pe Outdoor si "Stereo", pe radio. Starcom a primit un Silver la categoria Use of Mixed Media pentru campania "1 in 8 women", realizata pentru Avon Romania.

"Western Union este un brand care ne-a oferit foarte multe oportunitati creative, iar "Sweden" si "Stereo" sunt inca un exemplu in acest sens. Ne bucuram de aceste premii, Eurobest fiind un festival de renume, cu jurii exigente in fiecare an. Suntem mandri ca ambele lucrari intrate in finala au fost premiate. Astfel, Leo Burnett dovedeste inca o data standardul produselor sale. Felicitari echipei, multumim Western Union!", a declarat Roxana Dumitru - managing director, Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related