Al Gore va tine la Cannes un discurs "incendiar"

Fostul vice-presedinte al SUA, fost candidat la presedintie, producator de film si expert in in incalzirea globala vine la Festivalul de publicitate de la Cannes sa vorbeasca, alaturi de Young&Rubicam, despre comunicarea crizei climei globale, informeaza corespondentul IQads la Cannes.

Printre invitatii care vor vorbi alaturi de Gore se numara fostul fotbalist englez Bobby Charlton si medaliatul cu aur Lord Sebastian Coe.

Unul dintre cele mai asteptate momentele ale festivalului - care s-a deschis ieri si numara peste 10 mii de persoane acreditate sau participanti - seminarul, care se va desfasura vineri, in penultima zi a festivalului, va prezenta filmul lui Al Gore "An Inconvenient Truth".

Prezentat si la festivalul de film independent de la Sundance, filmul, bazat pe cartea cu acelasi nume, este un subiect al controverselor stiintifice referitoare la incalzirea globala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related