Andreea Despa: Hrana e un dar al pământului și al muncii oamenilor. Respectul pentru ritmul naturii și pentru resursele limitate e lecția care rămâne

Andreea Despa: Hrana e un dar al pământului și al muncii oamenilor. Respectul pentru ritmul naturii și pentru resursele limitate e lecția care rămâne

Hrana viitorului ar trebui să fie în primul rând sănătoasă și curată, să respecte ritmul naturii și principiile agriculturii ecologice, crede Andreea Despa, inginer horticol la ferma socială bio&co, proiect al Asociației Ateliere Fără Frontiere. Andreea a crescut în Atena, dar și-a petrecut vacanțele la țară, la bunicii ei din Gorj, unde a descoperit viața simplă, natura și animalele. Grija și respectul pentru natură au constituit, apoi, reperele meseriei ei și au ghidat-o în tot ceea ce face la bio & co.

Ferma propune un model de consum responsabil și produce peste 80 de varietăți de legume pe care le livrează în toate cele 52 săptămâni ale anului în 12 puncte de livrare din București. Pe lângă producția de legume, obiectivul principal al fermei este să ofere locuri de muncă, sprijin și formare pentru persoane aflate în situații vulnerabile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related