Vara aduce 8 campanii noi in lifturile Elevate

Aflata in cel de-al treilea an de activitate in segmentul de indoor, compania Elevate a continuat si pe parcursul verii seria campaniilor pentru clienti importanti din cele mai variate domenii. Inca privit ca un suport media neconventional in Romania, liftul atrage tot mai multe companii, datorita modului direct de comunicare cu un impact foarte mare.

Rehau si Domo au intrat in lift
In ultimele 2 luni, companii de top au ales liftul ca intermediar al mesajelor catre publicul lor tinta. De la jucatori semnificativi in domeniul constructiilor si amenajarilor (Rehau), retaileri (Domo), medicamente (Mediplus), la proiecte rezidentiale (Impact) sau servicii turistice (Dor De Bucovina), toate sunt promovate in lifturile din Bucuresti si din alte orase mari din Romania. Liftul se dovedeste a fi un canal media aproape de consumator, potrivit pentru a vinde aproape orice.
Campanii ample au desfasurat si clientii deja traditionali Elevate, UPC si KFC.
"Orice produs sau serviciu care se potriveste targetului celor care locuiesc la bloc, promovat intr-o maniera eficienta, poate da rezultate foarte bune." declara Andreea Brodocianu, account manager Elevate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related