Ogilvy lanseaza catalogul IKEA 2008

Noul catalog IKEA 2008 a fost lansat printr-o campanie realizata de agentia Ogilvy, pornind de la asemanarea dintre forma catalogului si pachetul plat, un produs foarte intalnit in magazinele IKEA, se anunta intr-un comunicat de presa. Comunicarea campaniei a inceput pe 1 august si se desfasoara pe mai multe canale: radio, presa, outdoor (atat conventional, cat si neconventional), internet. Pentru outdoor, Ogilvy & Mather a abordat o comunicare in doi pasi: teasing si revealing.

Ruxandra Lupu, (account manager Ogilvy & Mather) explica ideea creativa a campaniei: "Unul dintre elementele principale care iti vin in minte atunci cand spui IKEA este pachetul plat. Definirea lui in cateva cuvinte ar fi: eficienta, costuri minime si functionalitate. Pe de alta parte, catalogul este modalitatea prin care sunt transportate direct in casa ta produsele IKEA, nu doar cateva, ci o gama foarte larga".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated