BDR Associates, singura companie din Romania finalista la Stevie Awards 2007

Agentia BDR Associates, asociat exclusiv al Grupului Hill&Knowlton in Romania, este singura companie din Romania finalista la Stevie Awards 2007, competitie internationala de prestigiu care recompenseaza performantele in afaceri ale companiilor si persoanelor care stau in spatele realizarilor exceptionale. Este pentru prima oara cand BDR Associates este invitata sa participe la competitia Stevie Awards, premii calificate de publicatia New York Post ca Oscaruri ale lumii afacerilor.

Agentia de relatii publice BDR Associates este finalista la doua dintre categoriile premiate: Cea mai buna agentie de PR si Cel mai bun program de responsabilitate sociala din Europa, pentru programul "Invata sa schimbi lumea", finantat de compania Procter&Gamble, in beneficiul dezvoltarii spiritului civic al tinerei generatii in relatia cu comunitatea. La editia din acest an s-au inscris peste 1000 de proiecte, din mai mult de 30 de tari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Pozitii

Sectiune

DictionarBranded


Related