Record de participari la prima editie Toolbox | Shopper Marketing

Pe data de 3 octombrie 2007, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti a avut loc prima editie a conferintei Toolbox | Shopper Marketing, organizata de Evensys in parteneriat cu Ogilvy Action. In cadrul acesteia au fost puse in discutie tacticile de promovare si vanzare in spatiile de retail, in contextul unei competitii tot mai acerbe intre brandurile comerciale.

Evenimentul a inregistrat un numar record de participanti, reunind pe parcursul intregii zile 200 de practicieni din FMCG, marketing, advertising si retail precum si jurnalisti de profil. Cei prezenti au avut acces la informatii de ultima ora referitoare la planurile de comunicare in spatiul de retail, tacticile si strategiile folosite atat pentru abordarea cumparatorilor, cat si pentru cresterea vanzarilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related