Ana-Maria Bogdan, noul Managing Director Grapefruit, a fost client al agentiei 4 ani, de la ING si Kanal D

Echipei Grapefruit i s-a alaturat Ana-Maria Bogdan, care va ocupa pozitia de Managing Director al agentiei, informeaza un comunicat emis de Grapefruit. Ana-Maria Bogdan va conduce o echipa care s-a dublat pe parcursul ultimului an. Cu are o experienta de 12 ani in marketing si digital in industriile de telecom, retail, banking, media si advertising, Ana-Maria Bogdan a lucrat pentru strategiile digitale ale ING Bank, Kanal D, Altex si Zapp.

”Pentru ca experienta Andei (cum ii spunem noi) imbina foarte bine digitalul cu marketingul – cele doua arii predilecte ale Grapefruit - si pentru ca dintotdeauna ne-am inteles excelent, am decis ca ea este omul potrivit pentru a conduce agentia de acum inainte. Experientei profesionale i se adauga cea manageriala, Anda formand si conducand echipe in trei companii anterioare. Venirea ei va consolida echipa extinsa a Grapefruit, va aduce o excelenta intelegere a perspectivei clientului in relatia cu agentia si ne va ajuta sa crestem expertiza noastra in digital si marketing”, a declarat Stefan Liute (director de strategie si co-fondator Grapefruit).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related