Wally Olins si Stefan Liute impreuna la Carturesti sa vorbeasca "Despre brand"

Wally Olins a venit in Romania pentru lansarea editiei in limba romana a cartii sale "Despre brand", in traducerea lui Stefan Liute, Strategy Director la Grapefruit. Evenimentul a avut loc sub eticheta Comunicare.ro la Libraria Carturesti, in prezenta unui public numeros, alcatuit din specialisti in comunicare, ziaristi, profesionisti in branding si studenti.

"Am inceput lucrul la a doua traducere a unei carti scrise de Wally Ollins pentru ca mi-au cerut-o atat editura Comunicare.ro cat si autorul, in persoana. Este a doua experienta de lucru pe cartile lui Olins, prima fiind traducerea cartii "Noul ghid de identitate Wolff Olins", lansata in primavara lui 2004. Cum prima carte a fost foarte bine primita de public, dar si de presa de specialitate, am considerat ca munca de traducere a cartilor lui Wally Olins pentru publicul din Romania nu poate fi decat de folos specialistilor din companii dar si noua, consultantilor in domeniu. Poate in curand vom vorbi cu totii aceeasi limba" a declarat Stefan Liute, Strategy Director la Grapefruit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar


Comentarii

ANCA GHEORGHE
acum 17 ani
ma bucur ca Wally Olins a revenit in Romania si am un mare regret ca nu am reusit sa fiu prezenta la lansarea cartii.

de unde pot sa o achizitionez?

urari de bine



Branded


Related