Cap semneaza cea mai spectaculoasa reclama romaneasca stop-motion pentru ING Card Cont'ROL

Joyriderfilms, Broadstroke UK si MME au pus si ei umarul la crearea celui mai profesionist videoclip publicitar realizat prin tehnica stop-motion in Romania.

De fapt Tara Galilor. Pentru ca personajele si decorurile au fost create si filmate timp de o luna si jumatate intr-un studio din Cardiff de catre regizorul Mike Mort.

Inainte sa spuneti "jamais couche avec" dati un search pe net si vedeti « ce putere » este domnul respectiv.

Spotul se inscrie in campania pentru ING inceputa de Cap in februarie 2007. Adica invita poporul sa verifice adevarul afirmatiilor fantastice care se fac despre ING. In cazul de fata, curiozitatea este zgandarita de zvonul cum ca pe ING Card Cont'ROL, cardul cu fantastica dobanda de 5,9%, banii nu dorm niciodata. Se zice ca o echipa de iepuri specialisti, albine contabile, porcul pusculita si chinezi economisti trebaluiesc zi si noapte sa te imbogateasca. Poate de aceea ING Card Cont'ROL este singurul card de pe piata care ofera o asemenea dobanda uriasa (fie vorba intre noi o dobanda de depozit la termen) la banii dintr-un cont curent.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related