Next Advertising si Cap au realizat spotul de lansare a brandului de mezeluri Matache Macelaru'

Agentiile Next Advertising si Cap au creat primul spot pentru mezelurile Matache Macelaru', avand loc astfel lansarea oficiala a brandului. Noul spot surprinde o zi obisnuita din viata unui macelar din zilele noastre pe nume Matache, ce aminteste de vestitul macelar de alta data, care duce mai departe traditia inaintasilor sai, punand mereu pe primul loc gustoasele mezeluri ce-i poarta numele.

Pana la urma ce insemna pe vremuri Matache Macelaru' pentru bucuresteni? Locul sau omul? Piata de pe langa Gara de Nord i-a preluat numele pentru ca in acele timpuri macelaria lui statea drept in capul intersectiei si de asta avea cel mai mare vad. Din orice parte ajungeai in intersectia de la gara, prima data vedeai pravalia lui Matache, iar cand ceva ti-e la indemana, incepi sa-l folosesti. Iar cand urbea a constatat ca mica pravalie de la gara vindea carnuri si mezeluri de te lingeai pe buze, nici c-a mai reusit alta bacanie sa-i ajunga la inima sau sa-i ramana in minte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related