Editia a treia Leo Academy se amana pentru primavara anului 2008

Scoala de publicitate Leo Academy isi va deschide din nou portile in primavara anului 2008. Programat pentru toamna acestui an, proiectul a fost amanat in vederea imbunatatirii formatului.

Noile schimbari vor cuprinde: structurarea pe specializari, adaugarea unei componente de internship menite sa completeze procesul de evaluare a aptitudinilor candidatilor si a compatibilitatii acestora cu Leo Burnett, cursuri mai interactive si mai practice si, nu in ultimul rand, implicarea in acest proiect si a altor personalitati din domeniul publicitatii, pe langa seniorii companiei.

Leo Academy este o initiativa a agentiei Leo Burnett aparuta din dorinta de a descoperi tineri talentati si pasionati de domeniul comunicarii. Misiunea scolii de publicitate este completarea cunostintelor teoretice pe care tinerii le pot obtine intr-o facultate de comunicare si facilitarea unor experiente practice specifice industriei publicitare din Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related