Leo Burnett investeste in tanara generatie de advertising

Campania de promovare a Olimpiadelor Comunicarii pe care Leo Burnett a conceput-o pentru acest eveniment, nu si-a setat ca obiectiv incurajarea participarii tuturor tinerilor interesati, ci dimpotriva, descurajarea acelora dintre ei tentati sa participe din motive superficiale.

Pentru o agentie care crede cu tarie si astazi in filosofia fondatorului sau, care spunea, referindu-se la lumea advertisingului, ca " if you're not fertile and imaginative and full of wonder and curiosity, I urge you to stay away from advertising" ("daca nu esti prolific si imaginativ si curios din fire, mai bine stai deoparte de lumea advertising-ului" ), descurajarea tinerilor care aleg aceasta industrie din alte motive decat pasiunea, a devenit ideea unei strategii foarte indraznete de promovare a editiei de anul acesta a Olimpiadelor Comunicarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related